På vei til… St. Thomas – USVI

hus1Det har vært veldig stille her i det siste… Vel, mye har skjedd! Jeg har vært hos Haugli de siste ukene og hatt opplæring i oppskriftene mine cupcakes, samt designene mine på kaker. Det har vært noen utrolig spennende uker!

bryllup_liggendeSamtidig med at jeg har vært hos Haugli har vi også solgt huset vårt, og om ikke mer enn en måned setter vi kursen mot St. Thomas og de amerikanske jomfruøyene. Der nede skal vi bo iallefall de neste tre årene.

DSC_0013Allerede neste uke skal jeg ned en liten tur for å skrive kontrakt på huset vi skal kjøpe, samt kjøpe bil til oss og ordne andre praktiske ting.

DSC_0058Jeg gleder meg veldig til en dag i Magens Bay! Dette er en av verdens vakreste strender.

DSC_0096Straks jeg har skrevet kontrakt på huset vårt vil jeg selvsagt dele det her på bloggen 🙂 Men jeg kan allerede si såpass at vi har leilighet i huset som vi kommer til å leie ut til turister. Det er veldig vanlig at fastboende leier ut leiligheter eller deler av huset sitt til turister.

DSC_0229St. Thomas har hele 44 sandstrender, og du finner helt private strender om du vil være for deg selv. Mer om hvordan du kan bo hos oss, samt få din egen guidede tur rundt på øya kommer 🙂

PS: St. Thomas – Norge har reiserute fra Norge f.eks. via New York eller Miami og så direkte til St. Thomas. Flybilletter varierer fra 4000,- – 8000,- pr.pers. Det er billigst å reise mars – oktober 🙂

PS!PS: Det kommer ny blogg når vi flytter med drypp fra hverdagen vår 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s