Tattoo Lounge: Konkurranse og give away!

253554_10151163331541141_2058724410_nEn av mine store lidenskaper er tatoveringer. Rett før jul var jeg innom June på Tattoo Lounge her i Haugesund og sikret meg et minne for en av mine andre lidenskaper; baking. Jeg fikk tatovert en gammel håndvisp i «vintagestyle» (bilde på Instagram).

tattooJeg har også et par småting til som June og Gem skal få gjøre før vi setter kursen sørover.

tattoo3Tattoo Lounge gjør massevis av forskjellige typer tatoveringer, og June og Gem har nå en spennende konkurranse.

tattoo2En vinner får tatovert sin «drømmetattoo» av June (verdi 2000 kr), og en vinner får et gavekort på hele 1000 kr hos Gem!

10553382_923423194339992_7058162579256124287_n

1. For å delta må du legge igjen kommentar under dette innlegget og beskrive din «drømmetattoo» (June vil lese gjennom alle og velge den hun synes er mest kreativ). 
2. Lik Tattoo Lounge på Facebook og følg dem på Instagram.

10500454_919414774740834_5159693799928612500_nVinnerne trekkes i slutten av måneden og annonseres på Tattoo Lounge sin Facebook side.

Vinnerne må ha muligheten til å møte på Tattoo Lounge i Haugesund for og bli tatovert (hente premien). OBS! Kun en kommentar pr. deltager.

 

Alle bildene er Tattoo Lounge sine.

3 kommentarer om “Tattoo Lounge: Konkurranse og give away!

 1. Jeg bare elsker tatoveringer ❤ Min neste tatovering skal være en tegning av en utrolig artig flue (!) som datteren min har tegnet. Umulig å beskrive i detalj, men den har litt sånn tegneserie-stil og blåser hjerter ut av snabelen. Digre øyne og bitteliten kropp. Det har liksom blitt hennes signatur-tegning, så den vil jeg ha på kroppen 🙂 For å gjøre litt mer ut av den skal den blåse hjertene inn i en lilje, som skal være til minne om min avdøde mor.
  tina.triger@live.com

 2. åå så kjekk konkuranse!! Hadde jeg vært så heldig å vunnet ville jeg hatt den på håndleddet, og jeg har hatt lyst på denne kjempe lenge! den er en liten tattoo, hvor det flyr 3 svaler, og med en liten tekst hvor det står «let it be». hadde blitt så utrolig glad om denne drømmen gikk i oppfyllelse, det hadde gjort seg med et gavekort, for en student som meg! 🙂

 3. Fantastisk konkurranse 🙂

  Jeg skulle gjerne ha vunnet denne,og om jeg er så heldig å gjøre det,så har jeg en bitteliten tatovering på ankelen som skal til pers 😉
  Tenker sånn at tatovørene skulle fått frie tøyler til å freshe den opp med sitt kunstneriske preg ❤

  Det hadde absolutt gjort seg!!

  Jeg krysser fingrene og håper at jeg vinner 😉
  Lykke til til alle de andre deltagerne 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s