Vi skal….

1Vi skal flytte! Ja, du leste riktig. Vi skal flytte! Huset vårt kommer for salg om bare noen uker, og vi skal ha visning om akkurat en måned; den 17. november. Hønene, bakeriet, alt blir værende igjen her i Sandeidgata i Haugesund. (Selv om bakeriet blir igjen betyr jo ikke det at jeg ikke får nytt kjøkken.)

Hva vi skal og hvor vi skal er fortsatt litt hemmelig, men blir huset solgt i løpet av kort tid så har vi et annet hus vi liker veldig godt, og som vi er klare til å legge inn bud på.

DSC_0005Vi har de siste månedene jobbet intenst med huset vårt her i Haugesund, og derfor har det også i perioder vært lite blogging. Men nå er altså huset klart for salg. De av dere som har lest på «huset» sidene her på bloggen har fått sett litt av hvordan vi har pusset opp. Nå er også kjelleren ferdig, og den gamle «råkjelleren» har blitt til en lys og åpen kjeller med bad/ vaskerom, kjellerstue, sovealkove og ny gang. Alle gulv i kjelleren har nå også varmekabler og er fliselagt.

DSC_0004Med ekstra soveplass i kjelleren har vi fått fire soverom i huset, og Sophia har fått nytt soverom og mye bedre plass. Det gamle «babyrommet» bruker vi nærmest som en bod og stuer bort all slags ting og tang som vi tidligere hadde i kjelleren.

Hagen har i løpet av de siste årene blitt helt opparbeidet med hønsegård, redskapsbod, lekehus og ny innkjørsel. Vi har nesten et mål med tomt, så det har vært mye og ta tak i.

Men nå er siste finish på plass både inne i huset, ute i hagen og ikke minst på bakeriet. Med andre ord så er vi klar for nye prosjekter 🙂

Hele huset er nymalt utvendig, vi har begynt å pakke ned, og gjør oss når klare for visning om en måned. Dette er utrolig spennende dager og ingen av oss sover stort om nettene. Vi er veldig spente på om vi kan starte et nytt år med et nytt eventyr!

Når vi har fått salgsoppgaven skal jeg dele flere bilder fra huset vårt med dere 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s