Fem etasjes bryllupskake

DSC_0003

Denne uken har det vært hektiske dager med Etnemarknad, men i dag brukte jeg store deler av dagen på å sette sammen denne fem etasjes høye bryllupskaken.

Kaken bel levert sammen med mini cupcakes og fudge.

Selve bryllupskaken var en ekstra mørk sjokoladekake med peanøttfrosting og hjemmelaget karamell.

DSC_0001Kaken var så tung at Øystein måtte hjelpe meg med å kjøre den ut for jeg klarte knapt å løfte den!

I morgen er siste dagen på Etnemarknaden, neste uke er det Sildajzz som står for tur, og så er det leeeenge til neste festival 🙂 Vi er så heldige at vi skal ha fri første uken i september og da setter vi kursen mot sydligere breddegrader. Mer om tur og reise kommer 🙂

Lurer du på hvordan jeg lagde dekoren til denne kaken? Jeg brukte bl.a. denne brosjeformen som jeg har kjøpt på Kakeboksen.no. For å få perlemoreffekt på brosjene pensler jeg formen med RD perlemorstøv før jeg legger fondanten i. Det gir en utrolig fin effekt 🙂

 

2 kommentarer om “Fem etasjes bryllupskake

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s