Nyheter fra Kakeboksen og give away

DSC_0016I dag er siste dagen i juli! Til helgen skal jeg levere en gigantisk 5-etasjes bryllupskake og den skal ha masse lekre detaljer. Forrige ukes bryllupskake hadde flisemønster på den miderste etasjen. Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg lager mønsteret.
show_image_in_imgtag.php       Preger_matte_4_s_53d68863a667c_150x150

Jeg bruker slike pregermatter som disse. Mattene på bildene over er fra Kakeboksen og er nye matter som er kommet inn. Om du studerer mattene ser du at du kan lage flere ulike typer mønster. Dette er matter jeg har ventet på at skal komme og heldigvis er mine på vei i posten 🙂 Disse gleder jeg meg til å ta i bruk! Pregermatter er supert for å lage varierte uttrykk på kaker trukket i marsipan eller fondant.

show_image_in_imgtag-3.php     show_image_in_imgtag-2.php     show_image_in_imgtag-1.php

En annen ting som jeg fyller opp skapene mine med nå er Rainbow Dust. Dette er «pulver» som du kan bruke til å fremheve detaljer på kakene med, men som du også kan male med om du blander litt pulver ut med matsprit. Nå er det massevis med lekre nye farger på Kakeboksen!

show_image_in_imgtag-6.php      show_image_in_imgtag-4.php      show_image_in_imgtag-5.php

Silikonmatter i ulike varianter er også nyttig verktøy for å lage ulike typer pynt til kaker. De store formene med flere ulike figurer er supre. Jeg bruker de lange formene til å lage kanter og bånd rundt kakene mine med. Sammen med Rainbow Dust kan du fremheve mønster og små detajer i disse formene. Formene på bildet over får du til 199,- hos Kakeboksen.

Vil du vinne en slik form? Jeg har en ekstra og vil gjerne gi den til en av dere! Bare legg igjen en kommentar under innlegget så er du med i trekningen 🙂 Vinneren trekkes på søndag. (OBS! Kun en kommentar pr. deltager.)

For flere nyheter fra Kakeboksen.no se her. Husk at kode: «passion4vintage» gir deg litt rabatt 😉

lilla_kake_10_zps7e486636PS: Hver måned lager Sharon på Kakeboksen et nytt prosjekt med nyheter fra butikken. I juli lagde hun en lekker lilla kake med gullblonder og store lekre blomster! Alt du trenger til å lage denne kaken får du nå på tilbud til under 700 kr! Da får du med: Lacemat blondekant 3, sugarveil conf. icing, PME gull glansspray og silikonmold brosje. Sjekk ut tilbudet her.

Bilder i innlegget fra Kakeboksen.no. Deler av innlegget inneholder reklame.

37 kommentarer om “Nyheter fra Kakeboksen og give away

  1. Jeg vil veldig gjerne ha en sånn form. Jeg har ingen former. Ønsker meg det veldig, men synes de er så dyre.

  2. Så nydelige kaker du baker. Min favoritt er regnbuekaka. Ser alltid på tve programmet ditt og elsker å bsje kaker.

  3. Å ønsker meg veldig en slik form,bruker oppskriftene dine mye og får mye inspirasjon av blogger din 🙂
    Kaja

  4. De kakene ser jo fantastiske ut, og de er sikkert like gode på smak som de er fine på utseende!

    Vil gjerne være med i giveawayen – nå når finværet etter hvert går mot slutten så blir det nok litt mer baking framover 😉 Tusen takk for koden på rabatten på Kakeboksen.no også 🙂

  5. Å ja, hadde passert supert når jeg snart skal lage navnfestkake til minste prinsen neste måned!

  6. Jeg er din største fan, elsker alt av oppskrifter og tips, og vil veldig gjerne vinne matte :))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s