Nyheter fra bakeriet!

W7JbF1NZoUsrwWJ_KhSAje9orD7ah4LUnXre0L6OxCs,U-29c0tDkx7K3cgPRNSo2TMbSqog-oETUKWvdL-IBDoI dag har vi levert hele 1000 cupcakes til Transparens her i Haugesund. Transparens er en vandreforestilling hvor hele rådhuset i Haugesund tas i bruk! Jeg skal selv stilles ut som en ekte 50-talls husmor i 2. etasje sammen med de 1000 cupcakene. Det blir utrolig spennende. Forestillingene er på lørdag kl. 16.00 og kl. 20.00, samt søndag kl. 12.00 og kl. 16.00.

Vi er også i gang med helgens bryllupskaker. Den ene et oppsett med cupcakes, og den andre er en fire etasjes kake med massevis av diamanter.

DSC_0016Forrige helg lagde vi denne lekre kaken. Kaken har sjokoaldesmak og er fylt med deilig lakriskrem. Brudeparet hadde også matchende mini cupcakes og makroner til gjestene sine.

bakeri-instaVi kan også med glede si at vi har bestemt oss for å utvide bakeriet! Vi holder nå åpent hver fredag fra og med 6.juni. Det betyr at du hver fredag gjennom hele sommeren kan ta turen innom oss for deilige cupcakes, makroner, fudge, marshmallows, pikekyss og andre godsaker.

Vi kommer også til å ha en egen spesial hver fredag 🙂 Bakeriet ligger i Sandeidgata 8, rett v/ Grindesvingen i Haugesund. Du finner oss på Facebook under: Widvey’s Cupcakes.

Vi vil hver fredag ha hele 10 ulike typer cupcakes. Bl.a. sjokolade, vanilje, red velvet, krydder, mocca, Oreo og flere andre lekre cupcakes 🙂

retrohousewifepartysetfromtheprintablepartyshopFULLPAGEHAPPINESSISHOMEMADE

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s