60-talls kjoler og sommerfest

YPZ_yhxiIeAZPDaS9qfpj3J7zu4ijy8kmSTVynTrOCQ,qfiRmnPTuMyQHPSGqL82mTcQAU8fMEawNBIGRkqy_aE-1I dag startet jeg dagen tidlig i stolen hos Storesund Frisør AS. I kveld er det nemlig duket for sommerfest hos FKH/ TV Haugaland. 

Jeg fikk full Hollywood-behandling hos Storesund Frisør AS i dag. Flinke Helin sminket meg og rullet opp håret mitt.

Etter en times tid med ruller i håret stylet Helin håret mitt i et enkelt oppsett. Jeg hadde på forhånd vist bilder av noen av kjolene jeg likte. Jeg er utrolig fornøyd med håret og sminken og synes at det ble veldig 60-talls!

Yo3EnLaUhHU40ywaQXF0BnLr5wO517ioj9n0q55jr0E,4uWGelAdVxgGgdGnSPsGQB7A0YR5JEKQemKXmjZ5h-0Etterpå var det duket for en liten photoshoot sammen med søsteren min, Anne Marthe.

vZcHBGNcZvY542KRsnO3YWxqrnvP851FhDtnah3S1eA,EoahnRzKrgTsiC1lrMFWSR9ullev40f_WT3Q2gGkt50Bilen bak meg er Øysteins siste prosjekt; det skal bli nytt hundehus! Bilen er fra 1946!

PllldoxZDI6UNOIFHAkBdr-fnWCWje5_Ks-jpGx8ODw,EIviG_GQLWT_9wV7DwQWhBN_Q6q8HBrOc4i3lkADwD4Anne Marthe knipset en god del bilder i ulike kjoler fra 60-tallet. Det var veldig gøy å ta bilder igjen.

Kjolene mine har jeg kjøpt hos American Archive på Etsy.com Alle er ekte vintage 60-talls kjoler. Nå er jeg klar for sommerfest på Festiviteten her i Haugesund. Solen skinner og det blir en herlig kveld. For å se hvilken kjole jeg endte opp med kan du følge meg på Instagram; @passion4vintage

Ha en strålende kveld! I morgen er det duket for en ny god oppskrift, bryllupskaker og konfirmasjonskaker!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s