Luksus Give Away fra Frøken Dings og Restylane!

DSC_0001Nå er endelig sommeren på vei! Det er allerede solbrillevær ute og hos Anne Grete på Frøken Dings i Haugesund fylles listene opp med en spesiell, men enkel type behandling; nemlig Botox i sinnarynken. Dette er et område som stadig flere får behandlet og det er en enkel og smertefri behandling. Selve resultatet ser du best etter 7-10 dager, og det varer i 4-5 måneder.

MEN Botox brukes ikke bare til sinnarynke! En annen behandling som Anne Grete utfører med Botox er gummy smile. Gummy smile er enkelt forklart når man smiler like mye med tannkjøttet som man gjør med tennene. Mange har ofte komplekser for dette. Selve behandlingen er kjapp og enkel.

En av mine venninner var hos Anne Grete for ikke så lenge siden og fikk gummy smile behandling. Hun fortalte meg at dette var noe hun hadde hatt komplekser for i over 15 år!

Nina før gummy smile.

Før gummy smile.

Nina en uke etter gummy smile.

En uke etter gummy smile.

Med ørlite Botox satt rett over overleppen lammes muskulaturen og det gjør at man ikke automatisk lenger trekker leppene så mye opp at tannkjøttet vises. Man kan da smile uten å tenke på at tannkjøttet blottes. Venninnen min sier aelv at hun har smilt mye mer og er utrolig glad for at hun tok turen til Anne Grete!

En annen behandling som Anne Grete gjør mye av nå er Botox mot svette. Jeg har også sendt flere bruder ned til Anne Grete som får behandling mot svette. Selve bryllupsdagen er en stor dag for mange og en ting man ikke vil tenke på er svette! Dette er også supert for de som skal gifte seg i utlandet hvor solen og varmen er enda sterkere. Naboen min er sykepleier og fortalte meg at hun selv hadde fått Botox i hendene slik at hun ikke skulle få svettekav av hanskene på jobb. Hun fortalte meg også en ting jeg ikke visste; nemlig at Botox i sinnarynken hjelper mot hodepine!

Med andre ord så er ikke Botox bare for Hollywood fruer, men også de som har komplekser eller bare ønsker å bli kvitt sinnarynken 🙂

Men nå over til en lekker give away!

DSC_0002Jeg har fått en rekke lekre produkter fra Restylane! De fordeler jeg på to heldige vinnere her på bloggen. Det er både ansiktskrem, håndkrem, rens og eksklusive serum som virker fuktende og gir nydelig glød. Restylane Skincare inneholder ikke emulgator, parabener, silikon eller mineralolje!

For å vinne noen av disse lekre produktene må du:
1. Legge igjen en kommentar under innlegget her på bloggen.
2. Like Frøken Dings sin Facebook side.

Vinnerne trekkes via random.org og annonseres her på bloggen.

Og så en gladnyhet til alle som har tenkt på en Botox eller Restylane behandling hos Frøken Dings i Haugesund; ANNE GRETE gir nå 20% rabatt på alle behandlinger helt frem til 22.06.14!

Bestill time på http://frokendings.no/timebestilling/ eller ring Anne Grete på tlf: 906 32 300.

Alle konsultasjoner hos Anne Grete på er gratis.

Deler av innlegget inneholder reklame.

 

41 kommentarer om “Luksus Give Away fra Frøken Dings og Restylane!

  1. Å d hadde vært kjekt å vinne! Det er så dyrt med skikkelige kremer at det er sjelden jeg kan unne meg det. Og nå når jeg nærmer meg 40 trenger jeg absolutt litt førstehjelp til ansiktet 🙂

  2. Dette hadde virkelig vært stort for meg å vinne… Nærmer meg stygt 50…..oktober..da skal jeg rømme fant jeg ut haha. Nei,men disse kremene er bare beundringsverdige rett og slett. Har prøvd dem før ,endel av dem,og resultatet var tydelig merkbart ja. Så jeg håper jeg er heldig 🙂
    Mvh. LInda Salvesen
    salvesen.linda@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s