Vinner av STOOR rydde-give away :)

DSC_0002Uken før påske ryddet jeg skapene og fant fram en STOOOOR give away!

I dag har jeg trukket en heldig vinner via random.org.

Gratulerer så mye til:

Anne hansen

7. april 2014, kl. 16:35

Flott give away 🙂
Det jeg liker best å lage er kaker og cupcakes! Gjerne dekorere det sammen med barna, noe barna elsker 🙂

Anne: Send meg post adressen din til post@passion4vintage.com

Vi drar hjem fra Paris i dag 🙂 Mer om London og Paris kommer i løpet av påsken.

PS: 1. påskedag (søndag 20. april) har vi åpent bakeri med åpen hage! Hønene går og gresser sammen med kaniner og vaktler i hagen 🙂 Vi fyrer også i gang grillen og griller pølser. Bakeriet har cupcakes, sweets, kake og kaffe. Vi har åpent fra kl. 11.00 og utover dagen. Adressen er Sandeidgata 8.

0 kommentarer om “Vinner av STOOR rydde-give away :)

  1. Hei! Jeg var en av vinnerene på «vårlig giveaway» men har ikke fått pakken, så jeg lurer på om du kanskje har glemt meg ut? Men kos deg masse i Frankrike, det er ikke noe stress, jeg bare gleder meg sånn til pakken! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s