Aga Ambassadør!

3-oven-duck-egg-blue-aga_roomset_new-badgeEndelig kan jeg dele denne nyheten med dere!

Jeg er blitt Aga ambassadør, og jeg er Norges eneste ambassadør som er blogger! Aga er verdenskjent for sine fantastiske ovner, og flere av verdens beste kokker er Aga ambassadører. I Norge er bl.a. Sonja Lee og Andreas Viestad Aga ambassadører. I England som er Agas hjemland er bl.a Jamie Oliver Aga ambassadør. Med andre ord så er jeg i meget godt selskap!

DSC_0001I går var jeg hos Fired Earth på Bygdøy Allé for min første Aga demonstrasjon. Det å lage mat med en Aga er nemlig ikke helt som det å bruke en vanilg ovn/ komfyr.

Aga’en lages av 70 % gjenvunnet støpejern og har flere helt unike egenskaper som du ikke finner i tradisjonelle ovner.

Aga’en er en varmelagrende komfyr, og den fungerer som en sentralfyr i huset. Aga’en står alltid på, og er alltid klar til bruk. Jeg kunne skrevet side opp og side ned om Aga og dens funksjoner. Og det kommer etterhvert. Først skal jeg lære meg å bruke vidunderet, og så må jeg også finne den som passer hos oss.

Da lurer dere kanskje på hvor vi skal ha den? Vel, vi har kommet til det punktet at både huset og bakeriet er litt for lite for oss nå, og vi er på jakt etter noe større og i mer landlige omgivelser. Drømmen er å være enda mer selvforsynt med råvarer.

DSC_0006Aga er noe av det ypperste en mat-entusiast kan ønske seg, og nettopp det skal vi ha. For meg er Aga en verden av muligheter når det gjelder baking og matlaging.

Les mer om Aga her.

aga-4-oven-cream-mirror-2005-bro-cover-2Noe av det jeg likte best under demonstrasjonen i går var hvordan Aga eiere snakket om sin Aga. Den ble beskrevet som hjerte i huset, et sted hvor hele familien samlet seg og atmosfæren den skapte. Jeg gleder meg utrolig mye til å bli en del av Aga familien og er stolt av å være ambassadør for Aga.

Samtidig ønsker jeg Fired Earth og Aga velkommen som samarbeidspartner på Passion 4 Vintage.

Noen bilder er lånt fra Aga.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s