Nye sider på bloggen!

DSC_0041

Har dere sett at det har kommet nye sider på bloggen?

Jeg har tidligere skrevet at bloggen nå skal bli enda bedre og også lettere for dere som leser å bruke. Gjennom tre år har bloggen blitt fullt opp med oppskrifter, reisetips, skjønnhetstips, mote, shoppingtips, DIYs, interiør osv. Bloggen inneholder nå over 500 oppskrifter!

I tillegg finner du massevis av reisetips og shoppingtips.

De nye sidene heter SKJØNNHET, REISE og HUSET. Alle disse sidene har små miniatyrbilder av de nyeste blogginnleggene innenfor teamet. Trykker du på bildet kommer du også rett til innlegget.

DSC_0008Siden som er dedikert til skjønnhet og mote vil omhandle nettopp dette. Her finner du lesestoff om mitt samarbeid med Frøken Dings i Haugesund, DIYs til egenpleieprodukter, samt mote- og shoppingtips.

DSC_0040

 

Siden dedikert til reise vil inneholde tips og bilder fra våre reiser. Her finner du anmeldelser av restauranter, hoteller og steder. I år går den første turen til den store kakemessen i London, før turen går videre til Paris. Mer om det kommer.

DSC_0022Siden som heter HUSET er dedikert til hus og hage. Her finner dere innlegg om det å pusse opp, hagehøns og hvordan vi lever og bor. Denne siden er også dedikert til Øysteins kreative side og hans prosjekter.

Håper dere liker de nye sidene!

0 kommentarer om “Nye sider på bloggen!

 1. Hei, jeg vant på giveawayen for noen dagen siden (tror det var på lørdag) og har sendt mail, med adressen, men jeg vet ikke om du har sett den! 🙂 Ha en fin kveld!

  • Hei, hei!
   Fikk mailen din 🙂 Har bare ikke fått svart deg enda 🙂
   Adressen din er registrert 🙂
   Ha en fin helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s