Behandling nr. 2 hos Frøken Dings – 4. mars

DSC_0017Forrige uke var jeg inne hos Anne Grete på Frøken Dings for min andre behandling med Restylane Skinboosters. Samme uke hadde jeg vært på informasjonskurs for Restylane rådgivere. Her fikk jeg massevis med informasjon om Restylane og Azzalure, ulike behandlinger, hvordan Restylane er satt sammen, hvordan det virker osv. Jeg visste derfor mye mer om behandlingen min da jeg gikk inn for behandling nummer to.

På kurset lærte jeg at den type behandling jeg får bl.a. brukes på brannskadeavdelingen på Haukeland. Dette er fordi Restylane binder fuktighet i huden og hjelper huden med å fornye seg selv.

DSC_0008Jeg har merket stor forskjell på fuktigheten i huden min. Vanligvis på denne årstiden har jeg tørr hud og ansiktet føles «stramt» når jeg kommer ut fra dusjen. Selv med to uker med daglig peeling har jeg ikke opplevd huden min som tørr nå. Jeg har også fått mer glød i kinnene mine.

Det jeg opplever som mest positivt er at huden min har blitt jevnere.

Jeg er nå fem uker inn i min behandling med Restylane Skinboosters. Jeg har enda en behandling igjen hos Frøken Dings før jeg er «ferdig» for denne gang.

Tenkte jeg skulle friske opp litt på fakta om behandlingen min:

Restylane skinboosters er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød. 
Hyaluronsyre er et naturlig emne som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at den binder vann. Restylane skinboosters består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre. Restylane skinboosters injiseres i mikro-doser under huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting.

Hvordan det fungerer

Behandlingsprogram og området som skal behandles
Et typisk behandlingsprogram med Restylane Skinboosters består av tre behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom.

Restylane skinboosters kan brukes for en generell forbedring av hudens kvalitet i ansikt, hals, decolletage, lepper, hender, kne, arm og akne/arr. Restylane skinboosters gjenskaper ikke bare fukt og balanse i huden, den gir også huden mulighet til langsomt å styrkes og bli fastere.
Vitenskapelig bevist resultater.

Effekten av Restylane skinboosters er vist i flere kliniske publiserte studier. Effekten kan komme etter en behandling, men det er etter en grunnleggende 3-behandlingskur at signifikante forbedringer av hudens elastisitet og struktur kan sees.

Anbefalte behandlingsområder:
■ Ansikt
■ Lepper
■ Decolletage og hals
■ Hender
■ Akne arr
Mange skjønnhetsprodukter jobber på hudoverflaten. Restylane skinboosters jobber med å forbedre hudens kvalitet innenfra.

Fakta er hentet fra Restylane.no

Noe interessant som jeg også lærte på kurset var at det finnes flere ulike typer Restylane. Forskjellen er hvordan de er bygget opp. Bl.a. kan man bruke en type Restylane til å bygge opp igjen tapt volum, en type brukes til lepper, mens andre typer jobber direkte med fuktighet og spenst i huden.

DSC_0013Jeg skal til Anne Grete for min tredje behandling om ca. fire uker. Jeg har da gått gjennom en kur på 12 uker med tre behandlinger.

Personlig synes jeg at kurset som jeg var på var veldig spennende. Jeg liker å ha mest mulig informasjon om produkter jeg jobber med, og føler nå at jeg sitter inne med mye nyttige fakta, og ikke minst viktig informasjon om Restylane og hvilke behandlinger Anne Grethe utfører her i Haugesund.

Så langt kan jeg absolutt anbefale de som sliter med dårlig hud, tørr hud eller akne og ta en tur innom til Anne Grete på Frøken Dings. Dette er den første behandlingen jeg faktisk har sett at virker.

Deler av innlegget inneholder reklame.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s