DIY: Knaggrekke (a la Øystein)

IMG_1381

Både Øystein og jeg liker gamle ting og tar gjerne en titt i bruktbutikker i ny og ne. Etter at Kopervik kirke brant ned i 2010 ble det hold auksjon hvor man kunne kjøpe ting som hadde blitt reddet ut av kirken. Denne auksjonen var vi på og sikret oss bl.a. noen kirkebenker og hyller. Da Sophia ble født hadde vi lagd i stand et babyrom til henne.

Vi fant fort ut at Sophia trengte en knaggrekke e.l. på den ene veggen som vi kunne henge kjoler og jakker på. Etter å ha sett oss rundt i samtlige interiørbutikker osv. fant vi ingenting vi likte. Jeg foreslo at vi bare kunne montere knagger rett på veggen, men Øystein hadde en bedre idé. Han mente vi kunne bruke et stykke av en kirkebenk siden de hadde hyller til samlebøkene på ryggen. Hyllen ble skjært til, knagger ble kjøpt inn og hyllen ble malt hvit.

IMG_1387Knaggene med vintage look kjøpte vi på Kremmerhuset. Nå er Sophia tre år og har fått større rom. Hyllen den er biltt med videre og brukes fortsatt til kjoler.

Resten av kirkebenken ble til hyller på kjøkkenet i huset her. Jeg synes at det er utrolig gøy at vi fikk brukt benkene vi kjøpte. Den ene salmehyllen henger også i stua vår og brukes som bokhylle.

Øystein har lagd mange unike ting og detaljer i huset vårt. Som jeg tidligere har skrevet har også Øystein laget hele kjøkkenet vårt, samt bygget badet vårt. Hvert rom i huset bærer preg av noe som han har laget. Men det gjelder også ute, Øystein har satt sitt preg på hagen med bakeriet mitt, hønesgården og andre detaljer.

Når været blir litt finere skal jeg lage et lite innlegg om hønsegården til dere. Vi hadde besøk av Mattilsynet i fjor og de skrev brev til oss etterpå at det var en av de fineste hønsegårdene de hadde sett og at dyreholdet var særdeles utmerket 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s