Behandling hos Frøken Dings

I dette innlegget deler jeg min erfaring med behandling av Restylane Vital hos Frøken Dings i Haugesund. Om du leser hele innlegget kan du også lese hvorfor jeg bestemte meg for å prøve nettopp denne behandlingen. Innlegget finner du også tilgjengelig på den nye siden på bloggen dedikert til skjønnhet, helse, velvære og mote.

Min behandling hos Frøken Dings – 4. febuar, 2014

DSC_0028

Bakgrunn

Jeg var 25 år da jeg ble gravid med Sophia, og fikk henne rett før jeg selv ble 26. Jeg har alltid hatt fin hud, men fikk typisk «svangerskaps/hormonelle» hudproblemer under graviditeten. Det gjorde at jeg fikk massevis av små urenheter i huden og ofte tette porer. Legen min forsikret meg om at dette kun var typisk for graviditeten og at det ville gå over etterpå. Da jeg ammet fikk jeg høre det samme, dette var relatert til amming og hormoner. Det var bare å smøre seg med tålmodighet.

Mens jeg smørte meg med tålmodighet og alle slags andre kremer var det noen av disse urenhetene som dessverre satte små spor i huden min. Spor som med all verdens hudmasker, peelinger, skrubber og kremer bare ikke ble bedre.

Jeg prøvde da ut Obagi behandling. Dette gav noen resultater, og huden min så faktisk bedre ut. Men prisen var høy, og i seks uker føltes det ut som om ansiktet mitt var solbrent. Så en ny Obagi kurs var utelukket for meg.

Noe av det beste for min hud som gav resultater var faktisk å ta sol, men solarium kan også gi skader på huden over lengre tid. Og alle vet at det ikke er sunt eller bra å sole seg året rundt. Det gjør også at huden aldres. Samtidig lager jeg masse mat og står gjerne på kjøkkenet en hel dag. Matfett tetter også porene mine, og jeg ser raskt at jeg får uren hud når det er lange og hektiske dager på kjøkkenet.

DSC_0017Løsningen

I januar nå ble jeg 29 år gammel. Jeg har bestemt meg for at dette er året jeg skal ta tak i huden min igjen, og få tilbake den fine huden jeg en gang hadde. Jeg vil også ha tilbake gløden og spensten min. Etter å ha undersøkt litt rundt i Haugesund ble jeg oppmerksom på Frøken Dings.

Jeg er skeptisk av natur, og leser det jeg kan av tilgjengelig informasjon før jeg prøver noe nytt. Når jeg hørte ordet Restylane for første gang ble jeg litt skeptisk. Jeg så for meg «Barbie-dukker» og Hollywood fjes, men fant fort ut at jeg tenkte ut fra ting jeg hadde hørt, og ikke fra ting jeg visste. Etter å ha fått en konsultasjon hos Anne Grete derimot satt jeg inne med mye mer informasjon, og ikke minst en overbevisning at jeg kanskje hadde funnet det jeg letet etter.

En skånsom måte å behandle huden min på, og ikke minst å få tilbake den naturlige gløden jeg savner.

Hos Anne Grete nå er jeg så heldig å få teste ut en behandling med Restylane Vital.

Dette skriver Frøken Dings om Restylane Vital:

Fukt og spenst tilbake til huden:
Restylane Vital og Restylane Vital Light gir dyp hydrering i huden, motvirker solrelaterte skader og forbedrer hudens elastisitet. Restylane Vital/Vital Light har en enestående evne til å binde fuktighet i huden noe som gjør at huden vil føles mykere og se sunnere ut. Restylane Vital reduserer samtidig små fine linjer og rynker og kan brukes på områder som ellers vanskelig lar seg behandle. Eksempelvis behandler vi ansikt, hals, bryst og hender. Et behandlingsforløp består av 3 behandlinger med 2-6 ukers mellomrom.

Restylane Vital hjelper også huden min med arrene etter urenhetene.

DSC_0011Jeg har nå fått min første behandling hos Anne Grete og skal tilbake om en måneds tid.

Jeg er veldig spent på resultatene. Og det beste av alt er at jeg slipper 2 x 30 minutters daglige ritualer i over seks uker. Samt at ansiktet mitt ikke føles solbrent ut. De eneste merkene jeg har i ansiktet mitt nå er noen bittesmå røde prikker som er litt ømme.

Selve behandlingen gjorde ikke vondt i det hele tatt. Dette er selvsagt individuelt, men for at behandlingen skal være så behaglig som mulig får du smurt «tannlegekrem» på behandlingsområdet først. Da blir du litt nummen og kjenner ikke selve stikket så godt.

Noe som var avgjørende for meg da jeg valgte Anne Grete og Frøken Dings her i Haugesund er at Anne Grete er en av kun to i Haugesund som faktisk er autorisert til å utføre behandlinger med Restylane. Det betyr at Anne Grete har en rekke kurs bak seg, samtidig som hun også tar nye kurs og alltid sitter inne med de siste teknikkene og den nyeste kunnskapen på Restylane.

Og når noen først skal få lov til å stikke meg i ansiktet er dette et selvfølgelig krav. I og med at det er blitt så pass populært med slike type behandlinger nå florerer det også av aktører på markedet. Vær kritisk om du skal i gang med en behandling, sjekk at vedkommende faktisk har den nødvendige kompetansen før du gjør noe som helst.

Jeg føler meg trygg hos Anne Grete, her hos Frøken Dings i Haugesund, og kommer nok til å prøve andre behandlinger der i fremtiden dersom jeg ønsker det. Jeg kan med hånden på hjertet anbefale Frøken Dings her i Haugesund til de som ønsker å forbedre sin naturlige skjønnhet.

Jeg vil etterhvert også dele før og etter bilder med dere.

Se gjerne Frøken Dings sin Facebook side for før og etter bilder av andre behandlinger, samt få med deg aktuelle tilbud og nyheter. For en GRATIS konsultasjon hos Anne Grete kan du ringe: 906 32 300.

DSC_0022Anne Grete kan også hjelpe deg som ønsker å skru tiden noen år tilbake, deg som vil ha større lepper eller deg som har problemer med svette. En av de mest populære behandlingene hos Anne Grete er «sinnarynken». Dette er en rynkebehandling med Botox som tar bort den berømte «sinnarynken». Det er kjapt gjort og tar deg knappe 15 minutter. Mer om akkurat den behandlingen kommer.

Lurer du på noe angående min behandling hos Anne Grete? Skriv gjerne til meg på Facebook eller send meg en e-post.

Les gjerne disse artiklene skrevet av Restylane autoriserte behandlere.

http://restylane.blogg.no/1271787560_restylane_vitale.html

http://www.siljeaustnes.com/2013/06/26/restylane-vital-skinboosters/

Frokendings_629x418px

Deler av innlegget inneholder reklame.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s