Året som kommer!

retrohousewifepartysetfromtheprintablepartyshopFULLPAGEHAPPINESSISHOMEMADEFrem til nå i år har jeg jobbet videre med Widvey’s Kjøkken og Konditori AS og hvordan videreutvikle dette. Jeg har også jobbet videre med å gjøre avtaler med samarbeidspartnere til bloggen, samt å fortsette utviklingen av nytt design. Her er noen tanker og idéer om det nye året.

DSC_0006

Widvey’s Kjøkken og Konditori AS
I 2013 skilte vi ut bakeriet og kjøkkenet fra bloggen, og alt dette ligger nå på egen nettside som heter http://www.widveys.com. Vi utvidet i fjor med tapas, og dette ble en kjempe suksess. I 2013 hadde jeg også under høysesongen med konfirmasjoner, brylluper og festivaler hele 3 ansatte utenom Øystein og meg! Vi er allerede i gang med planleggingen av festivaler for 2014 og har heldigvis sikret oss fantastisk hjelp også i år.

DSC_002222. februar inviterer vi igjen til «Åpent Kjøkken» hvor alle som kommer får smake på det vi har å tilby fra bakeri og kjøkken. Nytt for i år er at vi også starter med smørbrød! Vi holder oss i nærheten av klassikerne, men legger vekt på å ha noen nyheter, samt alle alle smørbrød skal ha «det lille ekstra».

Videre vil vi fortsette utviklingen med sweets og dessertbord. Cupcakes og kaker er allerede godt utviklet, og cupcakenyheter blir prøvd ut på årets festivaler.

Vi håper også å kunne tilføye fasaner til dyreholdet vårt. Dette er bare en helt utsøkt fugl, og sammen med høns og vaktel vil vi ha enda flere selvproduserte råvarer.

I løpet av våren vil vi også ha åpent bakeri hver fredag hvor det blir mulig å komme innom oss og plukke med seg både cupcakes og andre søte saker.

Samtidig som vi utvider kjøkkenet med smørbrød kommer det også en helt ny tapasmeny med flere spennende retter. På grunn av den økte arbeidsmengden håper vi også å kunne ansette en matglad person i 50% stilling.

blogg-søteBloggen

I 2013 jobbet jeg litt med nytt design til bloggen. Jeg ønsker å gjøre den enda bedre for dere som lesere, samt gjøre endringer på oppskrift-siden. Jeg vil gjerne ha et lysere og mer personlig design, og kommer til å jobbe videre med dette.

Jeg har allerede inngått flere nye samarbeidsavtaler, og fortsetter også avtalen min med Kakeboksen.no. Det betyr at dere som lesere kan fortsette å benytte koden: «passion4vintage» hos mine samarbeidspartnere for ekstra hyggelige priser på deres nettbutikker.

Tatovering er også en av mine lidenskaper, og Tattoo Lounge her i Haugesund skal fortsette arbeid med å gjøre ferdig sleeven min. Jeg har vært utrolig fornøyd med arbeidet til June og Gem så langt, og gleder meg til å fortsette.

Innen skjønnhet fortsetter jeg samarbeidet mitt med Sunsation som gir meg akkurat det lille ekstra jeg vil ha når jeg skal filme e.l. Jeg skal også i et spennende møte i løpet av uken med en mulig ny samarbeidspartner her.

Det blir også flere sesonger av Himalaga i løpet av året, samt mulig enda mer spennende arbeid sammen med Haugesunds Avis og HTV.

Jeg fortsetter også samarbeidet mitt med Dr. Oetker, Amundsen Spesial, Kitchen Aid (Howard) og Ankarsrum Assistent.

DSC_00173-629x418Utenom bloggingen og bakingen holder jeg også en rekke ulike kurs i løpet av året. Cupcakekurs i utdrikningslag er blitt utrolig populært, og jeg reiser både til Egersund i sør og Bergen i nord i løpet av dette året også.

Et av målene som Øystein og jeg har satt oss er et større kjøkken og ikke minst større kurslokale i løpet av året.

2203_123106390467_1042_nPersonlig saker i 2013
2013 vår på ingen måte bare et gledens år for oss. Vi opplevde mye utvikling både med firmaet og med bloggen, men møtte også vansklige situasjoner privat. Sommeren og høsten har vært preget av sykdom her i familien. Selv fikk jeg en skade i høyre hånd tiligere i vår, endte opp med sykehusinnleggelse og prolaps i sommer, fulgt av en alvorlig infeksjon den uken jeg skulle spille inn Kakekrigen på FEM. Vi holdt også på å miste «Belle», den ene hunden vår.

Heldigvis kan skaden i hånden min fikses, og nå venter jeg bare på en liten rutineoperasjon. I 2014 vil vi legge enda mer vekt på tur og friluftsliv. Samt at Sophia og jeg fortsetter med hesteridning. Med andre ord så håper vi at 2014 gir oss bedre helse og mer energi. Vi har satt oss flere nye mål, og vil jobbe hardt sammen for å nå dem.

Nå gleder vi oss bare til å ta fatt på nye utfordringer og oppgaver, både med hus og hjem, samt med kjøkken og bakeri.

Jeg håper å gi dere som lesere en enda bedre blogg i 2014 med massevis av tips og nye oppskrifter! I desember 2013 hadde bloggen over 6000 besøkende til dagen og jeg håper at dere vil fortsette å følge meg i 2014! Tusen takk til alle dere som leser og liker 🙂

PS: Har du ikke boken min? Den ligger nå ute til ny pris! Kun 249,- ink. frakt!
I boken finner du massevis av gode oppskrifter med steg for steg. Flere av oppskriftene bruker vi daglig her på bakeriet 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s