Det beste av 2013 – del 1

Dette er første del med noen av de beste oppskriftene fra januar til juni fra 2013. Det er utrolig gøy å se gjennom alle oppskriftene, og det gir massevis av inspirasjon til et nytt år med nye «oppfinnelser» på kjøkkenet. I 2013 føler jeg selv at jeg fikk utviklet flere sweets og ostekakeoppskrifter. Det ble også tid til nye cupcake- og kakeoppskrifter.

Her kommer noen av mine favoritter:

Januar – High Hat Cupcakes

DSC_00141

«High Hat Cupcakes» er cupcakes med ekstra masse frosting! Jeg laget noen av disse til Sophias bursdag da hun ble 2 år. Inni sjokoladeskallet er det deilig «kokt frosting». «Hatten» minner litt om en sjokoladebolle og har imponerende høyde.

Februar – Marshmallow Twists

marshmallow-twist

Inspirasjonen til disse hentet jeg med meg hjem fra New Zealand. Der var vi innom en gigantisk godteributikk hvor de solgte «marshmallows belter» med flere farger. Et helt belte med marshmallows blir litt for mye for meg, derfor lagde jeg heller disse mindre «Marshmallow Twists». Faller garantert i smak hos barna.

Mars – Red Velvet Cupcakes m/ kokosfrosting

redvelvetmkokos-629x418

Her har jeg laget en ny oppskrift på Red Velvet Cupcakes. Disse er helt nydelig, og min absolutte favoritt cupcake. Cupcakene har jeg toppet med en deilig kokoskrem frosting. Oppskriften har jeg laget med olje, noe som gjør disse cupcakene ekstra saftige.

April – Black Velvet Cupcakes

black-velvet-629x421

I april laget jeg cupcakes og sweets til selveste Kaizers Orchestra. Utrolig gøy! Jeg lagde en helt ny cupcake oppskrift til dem 🙂 Oppskriften er basert på Red Velvet cupcakes, men er laget som fløyelsmyke svarte cupcakes. Tenkte at det passet bra til et av Norges beste rockeband.

Mai – Snickers Cupcakes

snickers-629x418

Disse gir vann i munnen… Jeg er veldig glad i både Snickers is og sjokoladen! Tenkte derfor at jeg skulle prøve meg på noen Snickers Cupcakes. Disse er helt fantastiske på smak! Du får den mørke sjokoladen, karamellen og peanøttene, NAM!

Juni – Donutkuler m/ sjokolade

DSC_00311

Dette er deilige donutkuler som er fylt med sjokolade i midten! NAM! Kulene er også ruller i sukker og kanel, og er perfekte som helgekos 😉 Disse er friterte, og er laget med gjærdeig. Inni hver kule er det en god porsjon deilig og flytende sjokolade om du serverer disse helt ferske!

Skriv gjerne hvilke oppskrifter du selv liker, og hva som er dine favoritter 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s