Vinn tattoo gavekort!!!

tattoo-lSom jeg skrev i går, har jeg for i år og neste år fått noen nye samarbeidspartnere på bloggen. En av dem er Tattoo Lounge i Haugesund som eies av June. Her tatoverer June og Gem, og jeg har brukt noen timer her og der de siste ukene på å bygge mer på sleeven min.

øye-hjerteJeg er utrolig fornøyd med det som er gjort så langt, og om ikke så lenge skal faktisk Øystein også ned i studioet for å fylle ut mer på sin sleeve.

Bildet over viser en av de siste Gem har tatt på meg. På fredag er det June som skal tatovere meg. Det er en av de siste større «brikkene» på armen min. For flere bilder av det jeg får gjort kan du følge meg på Instagram 🙂

En tattoo er den perfekte gave til den som har alt, og du finner ikke noe mer personlig 🙂

Tattoo Lounge her i Haugesund vil gjerne gi bort et gavekort på hele 1000 kr som du enten kan bruke selv, eller gi bort til en du er glad i som ønsker seg en tattoo 🙂

tattoo-gkFor å delta i konkurransen må du gjøre følgende:

1. Lik Tattoo Lounge sin side på Facebook.
2. Del dette innlegget med vennene dine.
3. Legg igjen en kommentar under innelegget, skriv gjerne hva du kunne tenkt deg å bruke gavekortet på.

Vinneren trekkes via random.org, og annonseres på Tattoo Lounge sin Facebook side.

OBS: Kun en kommentar pr deltager.

0 kommentarer om “Vinn tattoo gavekort!!!

  1. Ønsket er å legge litt til gavekortet om jeg hadde blitt dn heldige å blitt ferdig med foten min som mine tre van er foreviget på..men ikke er ferdig å trenger noen som kan å det Jan Tattoo lounge.Titten inn å var masse fint!!!!!!

  2. Om jeg hadde vunnet gavekortet ville jeg brukt det på og tatovere over den misslykkede tattovering jeg har på armen, Der står navnet mitt men den ser ikke bra ut 😦 ønsker å tattovere sleeve etterhvert :).Så.det hadde rt en bra start 🙂

  3. Jeg ville gitt gavekortet til min bror. Jeg vil gjerne gi han gavekortet for å vise han hvor stolt jeg er av pågangsmotet hans. Han holder på med en sleeve og jeg vet han ville blitt veldig glad dersom han mottok dette gavekortet 🙂

  4. Jeg har en tatovert underarm som gjerne skulle bli bygget videre til sleeve. Kunne derfor tenke meg å bruke gavekortet på meg selv.

  5. Ja takk! Ville gjerne brukt gavekorte på en skrift tatovering til meg selv. Som jeg har ønsket meg veldig lenge 🙂

  6. Hei 🙂 Jeg vil gjerne bruke pengene på en rose sleeve på høyre arm som jeg har hatt lyst på veldig lenge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s