Halloween Kit Give Away

DSC_0010Nå er det ikke så lenge til Halloween! Vi har allerede begynt oktober og høsten er i full sving.

Halloween er ikke så stort her på New Zealand, men da jeg var innom en butikk for bakeutstyr så jeg dette stilige settet! DSC_0011Settet er fra Wilton og inneholder det du trenger til å lage stilige edderkopp cupcakes med.

Her får du både spiselige øyne, samt edderkoppbein og bakeformer.

Du kan også bruke beina og øynene på f.eks. en kake bakt i brødform om du vil lage et tusenbein 😉DSC_0012Vil du vinne dette settet til Halloween?

Legg igjen en kommentar under innelegget med hva som er din favoritt Halloween snack 🙂

OBS! Kun en kommentar pr. deltager. Vinneren trekkes via random.org og annonseres her på bloggen.

0 kommentarer om “Halloween Kit Give Away

 1. min favorittsnack er «avkappa fingre med blod!» (ikke for at de smaker så spennende, men de ser ekle ut! )

 2. Mitt favoritt Halloween snacks er vell egentlig bare vanlig sjokolade med Halloween mønster, men i fjor bakte ei venninne superkule Halloween muffins, der ho dekorere de som en edderkopp enkelt med en lakrisbåt i midten og lakrisstenger som ben. De var gode og minte meg veldig om Halloween 🙂

 3. halloweensnacksen som er mest populær her i hus er avkuttede fingre. Det vil si kransekakemasse formet som fingre, med en skoldet mandel til negl og rød konditorfarge til blod! Enkelt og morsomt for de små!

 4. Min favoritt må være «jord med ormer». Sjokolademousse med knust oreo og gummiormer på toppen. 🙂

 5. Hei:) I loooove candies 🙂 Fra min Halloween tid i USA ble jeg vant til svære,og da mener jeg svære,godtebagger 🙂 🙂 Barna jeg passet hadde disse digre sekkene i mnd.vis etterpå,og da de var på skolen,var det ei som gikk og forsynte seg m jevne mellomrom hmmmmmmm….lurer på om de oppdaga det,rart hvis ikke…de ble ganske tomme etterhvert haha 🙂
  Altså,sjokolade er min favoritt på Halloween,samt alt mulig annet godteri 🙂
  Mvh. Linda Salvesen
  salvesen.linda@hotmail.com

 6. I fjor lagde jeg to favoritter; deilige seige lyse sjokoladecookies og gresskarpai. Nå lager jeg cookiesene flere ganger ellers i året også da, så da må jeg vel si at gresskarpaien er favoritten spesielt for halloween. I år tenkte jeg lage halloween sweet-table med med blant annet små porsjons gresskarpaier. Håper å ha edderkoppmuffins også 😉 Kom gjerne med forslag til hva annet vi kan ha 🙂

 7. Så artig 🙂
  Mitt favoritt halloween snacks er rødt popcorn! Problemet mitt er at jeg er ikke noe flink til å poppe popcorn hehe 😉 så dessverre er det svært sjeldent at jeg lager det..men absolutt veldig skummelt og godt 😉

 8. Kanskje ikke verdens beste «godteri», men veldig gode, til å være «tørre småkaker».
  Får ikke lagt ved bilde, men google Halloween spiders, så kommer det opp massevis av bilder.
  Halloween spiders
  Ingredienser:
  425 g hvetemel
  125 g potetmel
  250 g smør
  225 g sukker
  1 ts vaniljesukker
  1 egg
  1 ts bakepulver

  Steketemperatur: 180º
  Steketid: ca 8 – 10 minutter

  Smør og sukker røres hvitt, ha så i egg. Tilsett melet med bakepulver og vaniljesukker. Arbeid deigen godt sammen. Rull den til en tykk pølse. Hvis du har en stor deig vil det lønne seg å lage et par pølser.
  Sett deigen kaldt over natten i kjøleskapet.
  Skjær 1/2 cm. tykke skiver

  Pynt med melisglasur og smeltet sjokolade.
  Avkjøles på kakerist og oppbevares i tett boks.

 9. Hei. Ungene banker på her hvert år og spør etter kattebæsjer og blodig popcorn. Vet det høres ekkelt ut med kattebæsj, men det er smeltet sjokolade med litt smør i og ostepop. Jeg rører ostepop inn i sjokoladen og setter de i småtopper på bakebrett for å stivne. Like moro hvert år 🙂

 10. kjeks laget som gamle sprukne fingre! å det er så kult…..og gelee laget i sugerør sånn at det blir som mark! ååå kjempekult å servere på halloween

  Amnah Yunis

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s