Vinner: Marshmallow + Pikekyss Give Away

DSC_0004Nå er det søndags morgen for Sophia og meg! Vi er nemlig på besøk hos pappa og søsknene mine på New Zealand nå i høstferien. Her nede har de «vårferie» nå, og det går mot jul og sommer. Temperaturen ligger på mellom 16-20 C her nå, og det er fine og lyse dager.

DSC_0005

Men nå over til vinneren av denne kjekke give awayen. Her får man et fint lite sett man kan bruke når man lager marshmallows eller marengser.

Jeg har trukket en vinner via random.org, og vinneren er kommentar nr 33.

Lise M Larsen Tindslett

25. september 2013, kl. 20:09

Likt 🙂 jeg bruker mest brun og hvit : ) elsker sjokolade og vanilje.

Gratulerer Lise M! Send meg adressen din på post@passion4vintage.com for å gjøre krav på premien din.

Nå er det bare en give away igjen som ikke er trukket, og den trekkes også snart. Men frykt ikke, i dag skal jeg en tur på en veldig fin bakebutikk, og da skal jeg se om jeg finner noe fint til en ny give away. Jeg har også fått handlet inn slik at jeg kan begynne å bake her nede 🙂 Jeg elsker utvalget av nøtter, sukker, ekstrakter osv. jeg finner i butikkene her 🙂 Det gir massevis av inspirasjon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s