Jeg er tilbake!

pink-ombreDet er sikkert mange av dere som har fått med dere at det har gått en uke siden jeg sist la ut noe her på bloggen. Det er selvsagt med god grunn…

De siste ukene har vært veldig hektiske, og for to uker siden opplevde vi en personlig tragedie her i familien. Før vi i det hele tatt fikk mulgihet til å bearbeide det som hendte endte jeg på akutten med prolaps i ryggen. Det ble lange dager på sykehuset som endte opp med en haug av smertestillende. Midt oppi alt fikk jeg også en infeksjon i kroppen og gikk flere dager med feber. Med andre ord har ikke helsa vært på topp i det siste.

Nå er jeg heldigvis mye bedre etter noen heftige antibiotikakurer, samt mye trengt hvile. Jeg tar det mye med ro og passer godt på ryggen min. Jeg jobber heller ikke fulle dager, og har heldigvis hjelp på kjøkkenet.

I helgen som var hadde jeg fantastisk god hjelp, og alle bryllup, samt sweets til de Amanda nominerte ble levert som avtalt. (Bildet øverst er en av bryllupskakene som ble levert.)

Her kommer noen flere bilder.

sweet-solaDe av dere som følger Passion4Vintage på Instagram har nok allerede sett både dette bildet, og det øverst i innlegget. En stor bryllupskake ble levert her lokalt i Haugesund, samt et sweettable med makroner, fudge, cake pops og mini cupcakes ble levert i Stavanger.

DSC_0005Temaet var lavanedel, og markonene og cake popsene matchet rosene på kaken.

DSC_0003Mini cupcakene var selvsagt også pyntet slik at de matchet resten av bordet.

Denne uken er det et nytt sweet table som skal leveres. Ukens brudepar har rødt som tema, gleder meg til å ta fatt på dette!

Ha en fin uke! Og tusen takk for alle gode ønsker, samt at dere har fortsatt å bruke bloggen selv om den ikke har vært oppdatert den siste uken 🙂

 

0 kommentarer om “Jeg er tilbake!

  1. Fortsatt god bedring! Fint å høre at det går bedre med deg! 🙂
    Skal du fortsatt delta i cupcake-krigen? Og vet du noe om når de begynner å sende de på tv? Alle sier bare i høst, og det er jo ganske snart..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s