Etnemarknaden

DSC_0022I dag startet Etnemarknaden. Jeg var tidlig inne i dag og gjorde vognen klar. Vi kjørte vognen inn allerede i går, og i dag åpnet jeg og fylte hyllene med cupcakes og masse sweets. Vi selger også tapas fra vognen vår, og det er alle mann på dekk når det er festival. Vi har noen flinke jenter som sammen med Øystein holde logistikken på plass.

DSC_0003Øystein har nå jobbet enda mer med vognen, og vi har fått flott ny salgsdisk! Den er veldig fin, og vi får utnyttet det lille kjøkkenet enda mer. Dessuten får vi vist frem varene våre bedre.

I Etne er det utrolig mange utstillere. Her kan du få kjøpt alt fra afrikanske kurver og vikingting til landbruksutstyr eller f.eks. en ny jacuzzi.DSC_0015Det er også egen «gård» for barna med dyr.

Det er tivoli for barna, og de fleste atraksjonene er midt i blinken for Sophia.

Og ikke minst er det en av mine favoritter; Matmarked!

DSC_0016Den beste burgeren får du hos Skeie Gård som ikke ligger så langt unna oss. Her kan du også få servert helstekt gris om du vil 🙂

DSC_0001Etnemarknaden er et marked for smak! Du finner alt du kan tenke deg av mat og søte saker.

DSC_0018I Etne er det mange fristelser for både store og små, og man kan gjerne komme inn til frokost, og ta både lunsj og middag på markedet 🙂

Nå håper vi bare finværet holder seg, og at vi ikke får en «monsoon» på lørdag 🙂 Jeg skal i sving med en bryllupskake til over 100 stk i morgen, så følg med på lørdag for bilder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s