Søndag = familietid!

DSC_0016Med mye jobbing i det siste, og enda mer fremover er det viktig å verdsette de få fridagene innimellom. Neste uke er det fult kjør med Skudefestivalen, samt to brylluper! Denne uken ble brukt til forberedelser og ikke minst noen rolige dager sammen med familien.

En av kakene jeg lagde for en kunde (bildet over), var en Minnie Mus kake. Alt er spiselig på kaken. Selve ansiktet til Minnie er laget i sukkerpasta, og festet på et grillspyd slik at det kunne bli brukt som en topper på kaken.

DSC_0008Slik så kaken ut før jeg satte topperen på den. Kaken er trukket i ekstra hvit marsipan og er en sjokoladekake med rosa vaniljefyll.

Jeg hadde også et kurs denne helgen. Det var cupcakekurs i et utdrikningslag for 14 kjekke jenter. På torsdag er vi på plass på Skudefestivalen med salgsvognen vår. Hos oss kan kunder finne fudge, makroner, cupcakes, kaker og tapastallerken med bl.a. spicy kjøttboller, marinert scampi, XL dadler i bacon og mer 🙂

DSC_0039I dag har vi vært nede ved sjøen på sjøhuset. Sjøhuset ligger på Torvastad, ved Haugavågen. Her har vi grillet, fanget krabber og padlet i kano.

DSC_0031På grillen hadde vi deilige «provencalske kyllingspyd» som er laget med min supergode marinade med bl.a. Dijon sennep. Det ble selvsagt også tradisjonelle grillpølser!

DSC_0034Det var utrolig stille på sjøen, og svært idyllisk. Vi nøt flere fine timer sammen 🙂

Håper dere har hatt en like fin søndag! I morgen er det en ny uke, med nye utfordringer 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s