Cupcake: Tip guide

Bake_It_Pretty

I går hadde jeg et cupcakekurs i utdrikningslag for hele 17 jenter! Det var kjempegøy, og vi lage haugevis av cupcakes. Nåt jeg har kurs i utdrikningslag pynter vi alltid flere cupcakes med forskjellige tipper.

Det er ikke alltid like lett å holde styr på alle disse tippene, og derfor lagde jeg denne guiden. Bildet over er fra Bake It Pretty og viser deres «tip sett» til cupcakes. Settet er supert for deg som vil ha store tipper til cupcakes, og koster $19.90. Det betyr at du får det for rett over 100-lappen + frakt.

Nedenfor ser dere en «cupcake tip guide» som jeg la ut for en stund tilbake.

DSC_0016For å lage blomster som denne bruker jeg tip nr 127. Det er en petal tip og de finnes også som nr 124, 125, 126, etc. For å lage veldig små blomster kan du også bruke tip nr 104.

Her er guiden jeg la ut:DSC_0054

Noe av det jeg får est spørsmål om på kurs er gjerne hvordan man bruker de ulike tippene, og hva de heter. Tenkte at jeg kunne legge ut en liten guide til dere her. På bildet over har jeg satt frem noen cupcakes, og tippene som er brukt under.

DSC_0056For å lage en rose eller «ruffles» bruker jeg som oftest tip 2D. Roser begynner man i midten av cupcaken på, og ruffles ytterst.

DSC_0055Med en 1M tip kan an lage den klassiske «soft-is looken» på cupcakene. Her begynner jeg også ytterst, og går rundt i en sving.

DSC_0851For å lage en rose som dette trenger du en petal tip. Gjerne en tip nr 104 eller 125, 126 eller 127. Alt etter hvor store «blader» du vil lage.

IMG_9303Tip 1A bruker jeg til å lage en liten porsjon rund frosting på cupcakene med. Det er også denne tippen jeg bruker til å sprøyte ut makroner med.

IMG_9830For å lage et slikt «mønster» i frostingen bruker jeg en stor stjernetip. Gjerne nr 6B. Her begynner jeg også ytterst og går rundt i en sving.

DSC_0058På bildet øverst til venstre ser dere:
1B, brukes både til roser og til «swirls» eller ruffles. Neste tip er 2D brukt til en rose. Så kommer det en stor gresstip. Denne finnes det også en mindre av. Brukes til gress eller f.eks. til hår.

Nederst fra venstre: 1M brukt til «soft is look», og 2D brukt til «ruffles».

PS: Bake It Pretty er en av mine samarbeidspartnere, og kode «passion4vintage» gir dere litt rabatt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s