En liten hemmelighet…

DSC_0013Den siste uken har jeg hatt en liten hemmelighet som jeg nå kan dele med dere 🙂

Som dere sikkert har fått med dere er det massevis av kakeprogrammer på TV nå…

For en stund siden fikk jeg en mail om jeg ville være med på et bakeprogram. Etter en kjapp telefon, og en dags tenketid bestemte jeg meg for å melde meg på. Programmet jeg meldte meg på var kanal FEMs «Kakekrigen». For noen uker siden var jeg på audition i Bergen. Der serverte jeg min Djevelske Sjokoladekake, og den falt i smak 🙂 I forrige uke ble jeg oppringt av castingbyrået, og de ville ha meg med på Kakekrigen!

Kakekrigen skal gå på FEM i høst, her finner du link til Facebook siden.

Jeg er veldig spent på hva som skjer. Selv har jeg ikke sett noe annet enn Cupcake Wars. Det virker jo både veldig spennende, og ikke minst hektisk! Jeg vet ikke så mye mer om Kakekrigen enda, bortsett fra når og hvor vi skal filme. Jeg håper vi får noen kjekke utfordringer, og selvsagt at det blir en cupcake utfordring også!

Men det blir flere deltakere mot hverandre i «ukesfinaler», hvor en til slutt vinner, og går videre til en hovedfinale. Uansett så virker det veldig spennende å være med, og jeg gleder meg til å treffe andre bakeglade menn og kvinner!

Følg med på kanal FEM i høst for «Kakekrigen».

Tenkte at jeg også skulle dele noen bilder av helgens dåpskake med dere.

DSC_0005Kaken var en to etasjeskake med duse rosafarger. Inni var det deilig mørk sjokoaldekake med vaniljefyll.

DSC_0007Bamsen lagde jeg for hånd, skoene har jeg lagd med en mould, og bokstavene er selvsagt den poplære formen fra FI. For å fremheve detaljer på kaken brukte jeg RD spiselig skimmer maling. Alt utstyret jeg har brukt til å lage blomster, sko, sommerfulger og bokstaver får du tak i hos Kakeboksen.no

Ha en fin uke!

0 kommentarer om “En liten hemmelighet…

  1. Så kjekt, gratulerer! Hadde fått med meg at kakekrigen skulle gå fra høsten, og nå har jeg bare enda mer lyst til å få den med meg på tv 😉 Masse lykke til, dette klarer du sikkert helt supert!

  2. Wohoo:) Så kjekt, gratulera 🙂
    No får eg enda ein ting eg må ha på opptaksboksen så eg ikkje går glipp av noko 🙂
    Brekk ein fot!
    Gina

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s