Nyheter fra Kakeboksen!

DSC_0005Noe av det mest spennende som kommer i posten til meg er pakker fra samarbeidspartnere, og i dag kom det en STOR pakke fra KAKEBOKSEN 🙂 Jeg har ventet på å teste ut de nye fargene fra Rainbow Dust. Disse skal være bedre enn Americolor sine, samt det er flere farger som er godkjent for bruk i Norge.

Og nå kan jeg virkelig lage regnbuekake! Sjekk alle de fargene! Og dette er ikke alle som er tilgjengelige en gang… Kan tro jeg gleder meg til å ta dem i bruk!

DSC_0012I pakken var det også nye lace moulds. Med lekkert blondemønster.

DSC_0011Disse skal jeg bruke sammen med Sugarveil.

DSC_0006Jeg har fra før av Sugarveil matter, men de synes jeg av og til blir litt store. Disse mindre formene er perfekte til å lage blonder rundt kaker med, eller slør til cupcakes. Sugarveil er en elastisk icing som kan formes som du ønsker.

DSC_0009Jeg har ikke prøvd meg på isomalt enda, men det er vel på tide 🙂 Har sett utrolige glasslignende kreasjoner som lages med isomalt.

DSC_0008Jeg måtte også investere i en ny vekt her på kjøkkenet. Nå med bryllupssesongen i gang trengher jeg nøyaktige mål, og målebeger med vekt er supert! Det forrige jeg har er nå hele to år gammelt, og det er påtide med et nytt. Dette er en av de beste investeringene du gjør på kjøkkenet 😉

Her i Haugesund skinner solen i dag, og det er straks klart for innspilling av en ny Himalaga episode 🙂 50-talls looken er på plass takket være Grønnestad Hårdesign i Skåregaten. Se bilde på Instagram: «passion4vintage» 🙂

PS: Husk kode «passion4vintage» hos Kakeboksen.no for rabatt 😉

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s