Dåpskaker!

DSC_0004Denne helgen hadde jeg bl.a. en dåpskake som skulle leveres. Dåpskaken var en to etasjes red velvet kake. Alt pynten på kaken laget jeg for hånd, og med utstkkere.

Jeg har brukt RD spiselig maling til å fremheve detlajer med.

For et par uker siden laget jeg denne kaken til en nydelig liten jente som hadde bursdag. Kaken hadde også matchende cupcakes.

Siste helgen i påsken laget jeg denne dåpskaken til «Cornelius». Blomsten som babyen ligger på laget jeg med en stor roseutstikker. Rosen er laget med blomsterpasta. (Steg for steg hvordan du lager slike roser kan du finne her på bloggen.)

DSC_0029Tenkte også at jeg skulle dele bilde av denne en gang til 🙂 De fleste som bestiller dåpskake hos oss velger en mørk sjokoladekake med karamell eller sjokoladeganache fyll. Det som er fint med den hvite marsipanen er at den kan brukes på så og si alle slags kaker. Den er søtere, og har ikek så høyt mandelinnhold. Den hvite marsipanen fra Pals kan du få tak i hos Kakeboksen.no.

Neste uke blir utrolig travel her på kjøkkenet, mange konfirmasjonskaker og cupcakes skal lages, og vi har flere konfirmasjoner med tapas. Gleder meg til å sette i sving! Håper alel har hatt en flott helg!

PS: Bestillinger for kaker, cupcakes, tapas osv. sendes til bestilling@passion4vintage.com

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s