London tips og ny tattoo!

DSC_0019London! Bare rett over en time med fly fra Norge, og absolutt en av mine favoritt byer! Vi kom hjem fra London i ettermiddag etter å ha tilbrakt helgen der. Det ble besøk på kakemesse, bakerier, shopping og selvsagt en ny tattoo 🙂 Tenkte at jeg kjapt skulle dele noen av mine favoritter i London. I og med at London er en stor by, og det nærmest koker over av turister der, er det ikke alltid like lett å få mest mulig ut av turen sin. Vi styrer unna de store turistfellene hver gang vi drar til London. Her er noen tips!

DSC_0055

Spise:
Både Soho og Camden er stedet for deg som vil prøve noe nytt, eller som liker eksotisk mat. China Town har billige buffeter med «kinamat», og om du vil holde deg til rimelig italiensk er Bella Italia en kjede som tilbyr flere gode retter. Styr unna Hard Rock Cafe og Planet Hollywood, maten er dyr, og er også ganske så standard. Fish & Chips får du nærmest på hvert gatehjørne.DSC_0019Den beste plassen for sushi er Nobu i Mayfair distriktet, men på YO!SUSHI! får du rullerende sushi på bånd. Her plukker du selv de rettene du vil ha, og betaler etter du har spist. Det er heller ikke så dyrt 🙂DSC_0011Shopping:

Mange av de største kjedene har mindre filialer rundt i London. Det betyr at du kan styre unna de massive folkemassene på Oxford Street, og likevel få med deg shopping godbiter. Bl.a. kan du shoppe på TopShop rett ovenfor Harrods på Knightsbridge, og heller ta turen innom Primark i nærheten av Tottenhamcourt Road tube. Alle de andre kjedene, samt mange fantastiske mindre butikker finner du bl.a. i Neal Street og i Carnaby Street. Her er det ikke så mange turister, og du bruker ikke en halv time i kø for å betale for noe. Er du tidlig ute på formiddagen i Covent Garden er det knapt nok kø i det hele tatt. Camden er best tidlig i uken, og topper seg opp mot helgen. Skal du tatovere deg er Soho eller Camden stedet.

DSC_0018Urban Outfitters har også filial i Neal Street. Denne har både interiør, herre og dameavdeling.

DSC_0009Neal’s Yard har flere fine butikker!

DSC_0012Make Up Store, samt mange andre kjente merker finner du i Carnaby Street.

DSC_0015Carnaby Street er delvis sperret av for biler, og du kan spasere opp og ned gaten, eller sette deg ned på en lokal pub.

DSC_0010Litt bortenfor Carnaby Street finner du Regent Street hvor bl.a. den store leketøysbutikken; Hamleys ligger. Regent Street kan være veldig travel!

DSC_0003Fra Regent Street kan du spasere ned til Picadilly Circus. Du kan også spasere til/ fra Covent Garden. Fra Leicster Square rett bortenfor tar du tuben opp til Camden.

DSC_0016I Camden finner du alt og mere til! Camden er et mylder av second-hand, vintage, retro, boder og markeder. Samt tatoveringsstudioer i massevis!

DSC_0026Bruk noen timer til å se i alle de små forskjellige butikkene inne i markedshallen.

DSC_0027Inne i de gamle stallene kan du komme over gamle LP’er…

DSC_0025Gull og glitter i tonnevis….

DSC_0029Eller gjøre et vintage kupp!

DSC_0031Du kan også finne det perfekte pin-up antrekket, og retrodesignede kjoler, skjørt, jakker osv.

DSC_0035Blir du sulten har Camden et matmekka som vil mette de fleste. Du kan til og med spise krokodille (!) på den ene afrikanske restauranten her!

Tattoo:
Det florerer av tatoveringsstudioer i London. Båd ei Soho, og i Camden finner du dem. Både priser og kvalitet på arbeid kan variere. Derfor er det lurt å sjekke anbefalinger først. Det er også lurt å booke en time før du reiser slik at du er sikker på at du får time.

DSC_0037Øystein og jeg prøver alltid å få tid til en ny tattoo når vi er ute på reise. Denne gangen hadde vi på forhånd booket time på Nemesis Tattoo i Camden. Her hadde søsteren min og mannen hennes, Jarle, fått tatovert seg flere ganger. De anbefalte studioet, og vi ville teste det ut.

Jeg ønsket meg en «gypsy girl» tattoo, og ville ha en dame med pent ansikt. På bildet over ser dere hvordan selve tegningen ble på armen.

DSC_0045Her er jeg ferdig med omrisset. Jeg ble tatovert av han som eide studioet. Han kom opprinnelig fra Ungarn, men hadde bodd i London i 7 år. Han og samboeren bodde rett over studioet.

DSC_0049Slik ble damen min! Jeg ble veldig fornøyd, og kan absolutt anbefale Nemesis som stuido!

DSC_0051Øystein tok en «silkehane». Det er enspesiell hønserase som han har som hobby å drive oppdrett av. Den ble superstilig, og er veldig realistisk.

For å booke time hos Nemesis kan du sjekke ut Facebook siden deres her. De holder til rett over gaten for KFC i Camden.

 

0 kommentarer om “London tips og ny tattoo!

    • Takk! De er utrolig spennende! Der finner du alt fra klær til interiør, og mer 🙂 Absolutt verdt en titt om man først er i London 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s