Vinneren av Valentine’s Give Away!

DSC_0020I dag var det siste dag på Boligmessen og vi har allerede fått en smak på de kommende festivalene i sommer. I dag har det vært skikkelig surt vær her i Haugesund, og jeg kjenner at nå lengter jeg etter bryllupssesong og sommer! Håper dere er klar for flere nye oppskrifter neste uke 🙂

En heldig vinner kan kose seg med denne «rosa pakken». Jeg akkurat trukket en vinner som får denne flotte pakken hjem i posten! Jeg brukte som vanlig random.org, og vinneren denne gangen ble kommentar:

Anna-Maria Nilsson

14. februar 2013, kl. 21:51 

Glad Alla hjärtans dag!
Jag vill gärna vinna denna härliga giveaway!

Gratulerer så mye Anna-Maria! Send meg adressen din slik at jeg kan få sendt deg premien din. Send den på e-post til: post@passion4vintage.com

I morgen kommer det ny cupcake oppskrift… Gled dere til disse 🙂

DSC_0006

 

0 kommentarer om “Vinneren av Valentine’s Give Away!

    • Hei Trine!
      Jeg har fortsatt ikke fått pakken fra LuLu. Jeg har etterlyst den, og det har de også.
      Beklager! Om jeg ikke får den i løpet av uken sender jeg deg noe annet søtt 🙂 Håper det er greit 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s