Himalaga 3 – Episode 3

http://sebyen.no/wp-content/themes/sebyen/iframe.php?id=20254

I dagens episode av Himalaga lager jeg litt annerledes «Pikekyss» eller marengs om du vil. Jeg bruker en petal tip for å lage «ruffles». Disse dypper jeg så i hvit sjokolade. Det blir utrolig gode, og lekre marengs til dessertbordet.DSC_0037For å lage disse trenger du en marengsbase (se klikkbar oppskrift), en sprøytepose, og en petaltip nr 124-127, evt nr 104 (104 er litt mindre). Jeg bruker AC farger til å farge marengsen med. De får du ta i på Kakeboksen.no. Her får du også utrolig billige, og store engangsposer. Du får 100 stk til kr 229,- Jeg tror det er det rimligste jeg selv har kommet over.DSC_0024Når du sprøyter ut marengsene er det viktig at du har den tykke delen av tippen «ned».

La marengsene ligge i kjøleskap i 15-20 minutter før du dypper dem i smeltet sjokolade. Jeg bruker hvit sjokolade fra Callebaut.

Om du vil ha litt variasjon på marengsene kan du f.eks. bruke en rund tip på noen av dem slik at du får «pletter».

PS: Jeg jobber med nytt design på bloggen, og setter stor pris på alle kommentarer jeg får av dere! Til dere som etterlyser inndeling av oppskriftene; Dette finnes allerede. Øverst på oppskrift-siden ligger det underkategorier som: «godter», «kaker», «cupcakes», osv. Det ligger også en stikkordsky i menyen til høyre, her kan du trykke på ord som f.eks. «sjokolade», osv.

Ellers har jeg jobbet mer med en ny header. Utkastet ser slik ut:ny-headerJeg synes at den er litt mer personlig… Hva synes dere?

Ha en strålende helg!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s