Valentine’s Give Away

DSC_0020I dag er det Valentine’s Day, og dagen vår har gått med til å forberede Boligmessen som starter i morgen. Jeg har pønsket ut nye cupcake oppskrifter, vi har fått slagsvognen på plass, samt at jeg har fått handlett inn biff til i kveld 🙂 Med andre ord en travel dag! Innimellom har jeg også fått tid til å jobbe med ny header til bloggen, et utkast av denne ligger på Facebook siden til Passion4Vintage.

DSC_0023I posten i går fikk jeg en pakke med strøssel fra Dr. Oetker. Tenke at jeg kunne dele med dere, og har også lagt til rosa cake pop pinner, og massevis av fine former fra The Bakers Confections.DSC_0024Jeg har også lagt med en stor pose med caramel corn 🙂 I denne give awayen får du det du trenger for å pynte og glede noen du er gald i 🙂

Jeg har også laget caramel corn pops i dag, og de deler jeg oppskrift med dere på snart 🙂

Legg igjen navnet ditt eller en kommentar under bildet om du vil ha denne søte Valentine’s pakken 🙂 Jeg annonserer på Facebook den dagen jeg trekker en vinner. Ha en fortsatt fin Valentine’s dag!

 

0 kommentarer om “Valentine’s Give Away

  1. Ja, jeg vil være med i trekningen.

    Gøy å følge deg, oeg jeg drømmer meg stadig til Haugesund, når jeg ser hvor mye snadder du lager og selger.

  2. Dette kunne jeg så gjerne tenkt meg 🙂 datteren vår blir 5år i mars, og hadde vært supert å få kunne lagd cakepops og pyntet kakene med dette supre settet 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s