Himalaga 3 – episode 2

http://sebyen.no/wp-content/themes/sebyen/iframe.php?id=20169
I dag på Himalaga får du se når jeg lager fudge. Har fått flere spørsmål på mail om hvilken type kondensert melk jeg bruker. Se dagens episode så får du svar! Der viser jeg frem bokser med SØT kondensert melk.

Du ser også konsistensen på fudgen når jeg heller den i formen. Den er tykk, og setter seg raskt. Dette er bl.a. fordi denne fudgen inneholdr hvit sjokolade.

Jeg bruker Jelly Bean oppskriften i dagens episode, og oppskriften er klikkbar.DSC_0031Du ser også at dessertbordet begynner å fylles med søte saker. Bl.a. ser du «Caramel Corn», oppskriften på «Caramel Corn» kommer i løpet av helgen. Alltid godt med noe ekstra kos nå som det er både Fastelaven og Morsdag. Håper det er mange der ute som skal lage noe godt til sin mor 🙂

I dag skal vi ha intervjuer til ekstrahjelp-stilling i Widvey’s Cupcakes, og i morgen er det nytt kurs! Neste helg gleder vi oss til Boligmesse i Vardhallen!

Tips til dere som skal bli mamma, eller som nettopp har blitt mamma; Sjekk ut denne lekre nettbutikken med mammaklær og ammeklær! Happymum.no drives av en av de flinke gründer kvinnene jeg var på lunsj med tidligere i uken 🙂 Det var akkurat denne typen klær jeg savnet da jeg var gravid med Sophia! Og det er ingenting å si på prisene heller 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s