Hva skjer? – Himalaga 3 + konkurranse

Teal-and-Pink-Dessert-TableOm ikke så lenge skal Himalaga 3 spilles inn! Og da er det klart for bryllup! I denne sesongen vil dere få mange tips om hvordan dere kan lage til et lekkert «Sweet Table» til bryllup. Sweet Tables er også perfekte til f.eks. babyshower, dåp og konfirmasjon. Sweet Tables er en form for dessertbord, og disse er nå utrolig populære «over there».

Her lager man en buffet av søte saker for gjestene. Garantert at alle finner noe de liker!

Caketress-Sweet-Table-featured-on-Amy-AtlasMan lager gjerne flere mindre kaker, og kombinerer disse med makroner, cupcakes og andre godter. Alt på bordet matcher i farge og stil. Det hele ser utrolig gjennomført ut.

dessert_tableDette er noe jeg gleder meg utrolig mye til å sette i gang med! Jeg har allerede flere søte oppskrifter og design klare.

sandra-downie-LOVE-dessert-table

En av mine favoritter på interiør, Stjernedryss, skal også være med i denne sesongen. De låner ut alle slags lekre fat, skåler osv. til dessertbordet.

Har du en større begivenhet på kalenderen i år, er dette programmet å følge med på! Det blir mange tips til lekre, og hjemmelagede godbiter 😉 Gled dere!

Det hører selvsagt også med en liten konkurranse når en ny sesong av Himalaga skal spilles inn. Denne gangen lurer jeg på hvilke tre ting dere vil se på «Himalaga Sweet Table». Bildene over vil kanskje gi noe inspirasjon 🙂

ds1

Premien? Det blir en spennende «startpakke» med tilbehør til å lage et eget Sweet Table 🙂

Vinneren vil bli kåret neste helg, og publiseres her på bloggen. Legg igjen en kommentar under innlegget med hvilke tre ting du gjerne vil se på vårt «Himalaga Sweet Table» for å delta.

Bildene i dette innlegget er lånt fra ulike nettsteder via Google.

 

0 kommentarer om “Hva skjer? – Himalaga 3 + konkurranse

 1. Det jeg ville ha sett på «Himalaga Sweet Table» var cakepops i søte farger, små søte gaveposer med diverse ting som var relatert til temaet og noe godt å smake på og mange søte cupcakes med søte, oppmuntrende ord 🙂

 2. Åå kjenner eg glede meg til himalaga 3 allerede får kje nok av alt søtsakene du lage. Donuts, himalaga småsjokolade, og ei knalla goe sjokoladekaka 🙂
  mona:-)

 3. Jeg vil hatt et tema i duse farger på mitt Sweet Table.

  Da skulle det vært en litt stor kake i midten.
  Litt forskjellig små cupcakes
  Cakepops

 4. Hei 🙂 Jeg skal ha konfirmasjon i Mai og ønsker alle de tips jeg kan få 🙂 Og da i fargen blå 🙂 Med vennlig hilsen Annette svalebjørg.

 5. For en flott premie! Jeg vil gjerne se søte cakepops, cupcakes og en 2 eller 3 etasjers regnbuekake! Men alt i duse pasteller og hvitt/sølv 🙂 Det tror jeg ville sett nydelig ut!

 6. Jeg vil se mini cupcakes i en stil til konfirmasjon for jente, en stor kake med hvit sjokolade som er pyntet med masse rosa/lilla shoppings-bagger. Noe lignende regnbuekake, bare med lilla/rosa. Cakepops som glitrer, noe lignende diamant look, smaken litt friskt som bær. feks. Jordbær/bringebær/skogsbær.

 7. Donuts, hjemmelaget konfekt, sjokoladekake med forslag til ulike kremer/fyll. Og ideer til hvordan pynte og presentere dette. 🙂

 8. Ser kjempestilig ut. Vil gjerne se cakepops, mini cupcakes og forskjellige små godterier evt slikkepinne;-) Sier ikke nei takk til å vinne 😉 i dag har vi laget vaniljecupcakes med sjokoladefrosting og sjokoladekake med suksesskrem fra din side. Ble kjempegodt og fikk skryt 😉

 9. «Himalaga Sweet Table» bør ha med seg cupcakes, cakepops og hjemmelaget godteri 😀 Dette blir spennende å følge med på! Sweet Tables er helt herlig 🙂

 10. Jeg vil gjerne se oppskrift på hvordan du lager cake pops, helt fra bånden av, søtsaker som er lette å lage men samtidig ser veldig pent ut som f.eks. sjokoladekuler eller noe i den duren, og cupcakes med feather icing (viss det er det det heter, det er en av oppskriftene i boken din men jeg sliter med å få det til). Gleder meg alltid til nye episoder av Himalaga, de er til stor hjelp 😀

 11. Herlig! Gleder meg 😀
  Vil gjerne se en 3-etasjers sjokoladekake med enten hvit fløyelsmyk frosting eller marsipanovertrekk, konfekt/konfektkake og et nydelig glutenfritt alternativ, da jeg ikke tåler gluten selv og vet hvor frustrerende det er å se på at alle andre koser seg.

 12. Grunntonen hvitt, marengs med hvitt topping, og ev. annen pynt dertil, konfekt av ulike slag, dyppet i hvit sjokolade, og jeg satser 3 etasjers sjokoladekake, med hvitt glasurlag samt dekor!

  «Ingenting for lite til å feire»

  Bente Hagen
  netlohell@hotmail.com

 13. Kjempe stilig!
  Vi venter en liten jente til våren, og da blir det navnefest i sommer en gang 😀 Sweet table er jo kjempe lurt!
  For min del ville jeg da sett noe barnevennlig på bordet, som f.eks. marengs, sjokoladekake og cakepops 😀

 14. cupcake,stor saftig sjokoladekake- sjokolademouse – sjokolade drikke- og sprinkle det gjerne med lakeris.

  om ikke, ett godt utvalg av glutenfrie kaker. (jeg tåler gluten)
  men ett ønske om dette for venner og bekjente som ikke tåler gluten.
  lykke til med opptakene.

 15. Cupcakes, macaroner, geleer i små kopper kanskje? Jeg så på sweet tables i forbindelse med mitt bryllup, men fikk dessverre aldri gjort det 😦 På barnebursdager i landet jeg kommer fra er dette veldig vanlig, ikke bryllupsinspirert, men mere barnevennlig 😉

 16. Elsker de glade fargene på det øverste bordet! Jeg kunne godt tenke meg å se hjemmelaget sukkertøy, petit fours og cakepops i iskjeks som på det tredje bildet (veldig smart!) 🙂

 17. Nydelige cakepops, en etagekake i to ulike farger, og cupcakes. Fargene for meg ville vært lavendel og grå/blå!

 18. hei
  jeg ville sett hvite og sorte cup-cakes som er vel fargene til brudeparet en tre etasjes marsipankake i rosa og lyseblått og masse rosa og lyseblå cakepops formet som hjerter og dyppet i gullfarger eller gullglitter ,på cup.cakene burde det være gullringer til pynt ❤
  mvh
  Kjersti Aarum

 19. Hei!
  Elsker bryllup.. Jeg og mannen min har 10 års bryllups jubileum 28 januar.jeg har lyst til å overraske ham med noe slikt…. Kunne ha giftet meg med min kjære mann 100 ganger, eller mer …..
  Mine tre ønsker for Himalaga 3 er:
  Bryllupskake m marsipanlokk og noe med sjokolade
  Bryllupscupcake
  Ostekake
  Mest av alt noe med pasjonfrukt:) som jeg elsker

 20. Høres ut som om dette blir kjempe bra 🙂 Jeg kunne tenkt meg å se 2(eller 3) etasjers marsipankake, cake pops og cupcakes! Gleder meg! Line

 21. Jeg ville gjerne hatt macaroons, små cupcakes og mini kaker. I tillegg hadde det vært flott med litt hjemmelaget godteri.

 22. – vintage-inspirerte fondant- eller marsipanblomster (store og små til å dekorere kaker)
  – «hjemmelagde» muffinsformer i vintage-stil
  – enkle hjemmelagde «matgaver» med god holdbarhet

 23. jeg vil gjerne se hvordan man bygger opp en etasjekake….
  og så hadde blitt søtt med konfekt i bryllup stil ❤

  hva med tips til hvordan du kan gjøre bryllupskaken spesiell? eller bare tips til forskjellige design på kaken.

  ha en fin dag videre! gleder med til å se enda en sesong av himalaga og håper det ikke slutter her!

  Klem Amnah Yunis

 24. Jippi, det gleder jeg meg til 🙂 det jeg ville likt å sett var cakepops i forskjellige varianter, makroner og mini cupcakes.

 25. Så spennende! Gleder meg til å se de nye episodene!!
  Jeg kunne tenkt meg å sett deg lage;
  – noe godt hvor en får brukt rå lakrispulver
  – pynt i marsipan/fondant, spesielt roser
  – DIN absolutt beste cupcake

  Lykke til!
  Mvh Solveig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s