Bilder: Familieselskap!

IMG_2364I dag har vi hatt familieselskap for Sophia 🙂 Det ble servert kake, cupcakes, Long Johns og fudge.

Kaken jeg lagde var en liten stablekake i lilla med hester og blomster. Jeg hadde egentlig tenkt å lage en med «Tingeling» tema, men jeg fant ikke noen passende figur å sette på toppen.

Derfor ble det en toppkake med blomster, og en ekstra stor blomst på toppen. Inni var det ekstra mørk sjokoladekake fylt med «kokt Smil frosting» og finhakket «Russian Fudge».

IMG_2370Toppkaken er en «skjev» kake. Jeg fikk testet ut min «Mad Hatter» form som jeg kjøpte i USA.

IMG_2363Hestene lagde jeg ved hjelp av en mould fra FI. Jeg har «malt» på dem med RD pearl dust for å få frem detaljene.

IMG_2377Rundt kaken har jeg lagt bånd i hvit marsipan. Disse har også perlemorstøv på seg. Jeg har brukt crimpers til å lage mønster i marsipanen. Jeg har også brukt hvit royal icing til å feste blomstene med. Litt pearl spray over kaken til slutt, og den er klar til servering.

DSC_3526Vi hadde bare et lys på kaken, nemlig et lys med musikk! Lyset kjøpte jeg med meg hjem fra New Zealand.

DSC_3517Long Johns’ene gikk unna som bare det! Alle ble spist opp 🙂

481189_407258089350103_1477310256_nJeg lagde også noen «High Hat Cupcakes» som jeg ikke dippet i sjokolade. (Ny oppskrift kommer på disse.) Det er sjokolade cupcakes med «kokt frosting». Jeg har lagd toppen skikkelig høy! Kokt frosting blir luftig og stiv, og med en 1A tip får du en høy «hatt».

DSC_3527Sophia liker godt cupcakes med mye pynt 🙂

DSC_3480Noe av det aller kjekkeste var «hest» fra mormor 🙂

Nå tar vi en velfortjent kveld! Og samler krefter til å begynne på jobb igjen på mandag! Håper alle har hatt en fin helg 😉

0 kommentarer om “Bilder: Familieselskap!

  1. Kjempe fin kake og cupcakes:-)
    Eg leirer etter den oppskriften på «kokt frosting» eller ein frosting som holder fasongen (som er like fin og blank som angel feather icing, og ikkje er smør krem) men eg finner den ikkje….
    Ps. På kakeboksen.no har dei fe utstikker (http://www.kakeboksen.no/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=508&category_id=17&option=com_virtuemart&Itemid=61) det er ikkje den ekte tingeling, men den ligner:-) eg har nettopp kjøpt den sjøl;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s