På vei hjem…

IMG_2310I går dro vi fra New Zealand, og fløy 12 timer til Los Angeles. Her har vi en dags pause før vi drar videre hjem til Haugesund. Når vi kommer hjem er det tilbake i full jobb allerede på fredagen for meg, mens Øystein først begynner på mandag. Det er mye spennende som skjer fremover, og de neste seks månedene er nesten fullbooket allerede…

Gleder meg utrolig mye til å teste ut alt jeg har handlet underveis!

Dagen i dag valgte vi å tilbringe i Disneyland. Sophia blir 2 år i neste uke, og vi synes at dette var en flott avsluttning på en fantastisk reise. Vi landet i LA i dag morges, og dro rett til Disneyland. Det har vært over 20C og sol her i dag.

IMG_2270Sophia fikk endelig møte den største heltinnen av dem alle…. «Rapunzel». Hun var helt i 100, og holdt seg fast i Rapunzel da vi skulle gå.

Det ble også tid til et nytt møte med «Tingeling» og «Vinterlilje». Det må nok bli et innslag av Tingeling i 2-års dagen også. Jeg har allerede noen idéer til kaken!

Før vi dro fra New Zealand fikk vi noen herlige dager både på stranden, på båten og med bassenget 🙂 Med motsatte årstider, og et mye varmere klima går de nå sommeren i møte der nede. Heldiggriser!

IMG_2162Sophia savner nok allerede friheten med å slippe sokker, ullundertøy, og alt det andre som møter henne når vi kommer hjem til den norske vinteren… Godt at det går mot vår!

Og ang. våren! Om du ikke har fått det med deg enda skal det være STOR «kakemesse» i London i april! Cake International går over flere dager. Her kan du få med deg foredrag, mini-kurs, workshops og selvsagt massevis av bake- og kakeutstyr!

facebookSammen med goTO er det satt sammen en tur til London under Cake International. Den inkluderer hotell, frokost, en eksotisk 3-retters middag og mer! Les mer på bildet over. Du kommer deg til Haugesund med fly fra Oslo, eller f.eks. Kystbussen fra Bergen eller Stavanger. Send en e-post til jessica@goto.no for å melde deg på!

Vi lander i Haugesund i morgen kveld! Men følg med på bloggen for ny, og flott give away!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s