Ny tattoo!

elvis_portrait_by_Kevinmitarashi

I går dro Øystein og jeg inn til Auckland alene. Vi hadde et mål for dagen, nemlig nye tattoos!

image

Jeg hadde flere tatoveringer jeg kunne tenkt meg, og valget falt på «The King». Elvis har vært en del av livet mitt i mange år. Da jeg var liten hørte jeg masse på min fars gamle LP’er, og min første CD var en Elvis CD.

utkast-tato

Det var derfor veldig naturlig å ta en Elvis tatovering. Jeg hadde med meg et bilde som jeg liker godt. Tatovøren fikk beskjed om å gjøre en «Warhol» versjon av bildet, og det ble da tatoveringen min. På bildet over er jeg i gang med omrisset.

elvis-ferdig

 

Slik ble den ferdige tatoveringen! Den er på innsiden av armen min. Jeg er selv veldig fornøyd, og Øystein likte den også 🙂 Øystein tok en tatovering for Sophia. Han tok hesten «Maximus» fra «To på Rømmen» som er Sophias favorittfilm 🙂

Ha en fin helg alle sammen!

PS: Kommer ny oppskrift senere i dag!

 

0 kommentarer om “Ny tattoo!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s