Hyttetur og Skydiving???

IMG_1944

På tirsdag kjørte vi opp til hytten i Mangakino. Vi kjørte gjennom et fantastisk landskap!

IMG_1936

Det er veldig mange bønder her nede. Og på veien ser man alt fra sauer, kyr, og maisåkre, til hjortefarmer!

IMG_1952

Det er ikke så veldig langt til Rotorua fra hytta. Rotorua er blandt en av New Zealands største byer på nordøya for rafting, off-roading, strikkhopp og andre sportsaktiviteter. Derav også «Skydiving», dvs. tandemhopp. Som jeg skrev før vi dro opp hadde jeg utfordret Øystein til å bli med! Da vi kom opp til Rotorua var det første vi gjorde å kjøre til flyplassen. Der fant vi fort NZONE, som hadde Skydiving. Etter litt frem og tilbake ble vi enige om å komme tilbake på ettermiddagen for å bli med et av dagens siste fly opp!

IMG_1978

Ca. kl. 16.00 var vi i full gang med å få på oss utstyr. Mens vi fikk på oss utstyr ble vi vist en video med enkle instrukser.

IMG_1957

Både Øystein, min bror, Marcus, og jeg skulle opp sammen! Vi valgte å gå opp til 12.000 ft. Noe som gir ca 50 sekunder med fritt fall i 200 km/t! Videre får man ca. 5 minutter i skjermen mens man seiler ned mot bakken….

Her kommer bilder!

DCIM100GOPRO

Her er jeg sammen med «instruktøren» min; Ricky. Ricky hadde hatt over 2500 hopp før…

IMG_1998

Vi fikk med eget håndholdt kamera + videokamera slik at Ricky kunne filme alt…

IMG_2024

Øystein var sist inn i flyet, og skulle dermed også først ut!

DCIM100GOPRO

Her er Øystein i fritt fall/ svev! Før jeg visste ordet av det satt Ricky og jeg på kanten av flyet…DCIM100GOPROHer får jeg beskjed om å holde meg fast….

DCIM100GOPROOg så bar det ut i fritt fall i 200 km/t!!!

DCIM100GOPROEtter noen sekunder slapp Ricky opp en stabilisator slik at vi svevde horisontalt. Det var veldig spennende!

DCIM100GOPROEtter ca 50 sekunder med fritt fall slapp Ricky ut skjermen. Han gjorde ulike bevegelser med den slik at vi både svingte og tok «piruetter» i luften.

DCIM100GOPROHer går vi inn for landing mot basen igjen. Vi seilte i ca 5 minutter ned mot basen før vi faktisk landet. IMG_2033Øystein har blå fallskjerm og jeg har rød…IMG_2050

Her er Øystein og instruktøren på vei inn til landing…DCIM100GOPROTrygt nede på bakken, og veldig fornøyd!!! Det var et utrolig kick! De fem første sekundene når du suser mot bakken med hodet først i 200 km/t var nervepirrende, men med en gang stabilisatoren kom opp var det bare helt fantastisk!

Jeg syne sat det var utrolig kult at både Øystein og Marcus ble med opp. Også fint å vite at de aldri hadde hatt en eneste ulykke med et tandemhopp 🙂

IMG_2071I dag kjørte vi hjem. Men før vi dro hadde vi frokost ved innsjøen. Her har en mann og hans kone bygget en koselig liten kafé ut av en «bobil».

IMG_2079Ungene fikk pizza i dag 🙂

IMG_2074Veldig fin utsikt fra kaféen mot innsjøen!

IMG_2096Når vi drar hjem skal pappa og de tilbringe resten av sommerferien her på hytta. Heldiggriser! Marcus har allerede avtalt at både han og pappa skal på Skydiving igjen!

I morgen kommer det ny oppskrift… NAM!

IMG_1934

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer om “Hyttetur og Skydiving???

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s