Vinneren av cupcake give away!

IMG_1688Da er desember over, og januar har kommet. Nå er det ikke så lenge til vi reiser hjem igjen! Men vi har heldigvis noen dager igjen her. I dag drar vi til hytten lenger sør på øya her. Vi skal også innom Rotorua. Jeg har utfordret Øystein til Skydiving, så får vi se om det blir noe av 😉

Men nå over til en heldig vinner som får lekre cupcake ting, samt en egen krukke med «Vanilla Bean Paste».

Jeg har trukket en vinner via random.org. Gratulerer så mye til:

Carina B Høgberg-Eriksfallet

27. desember 2012, kl. 12:09

åååååå så fin blogg, denne skal følges!
vil samtidig melde meg på giwaway’n din.
hva jeg ville lagd hvis jeg vant, hmmm. jeg planlegger skjeldent hva jeg skal lage bare finner en oppskrift som frister og lager 🙂 i morgen skal jeg gå løs på regnbuekaken din:)

Carina: Send meg adressen din på post@passion4vintage.com

collage-2012-del2

I morgen kommer «Beste Oppskrifter 2012 – del 2». Følg med! Jeg har også en ny cupcake oppskrift, samt enda en karamell oppskrift klar 🙂 Gleder meg til å dele! Om noen dager er vi hjemme fra «hytten», og da får dere også vite om det ble Skydiving eller ei….

 

 

0 kommentarer om “Vinneren av cupcake give away!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s