Jul på New Zealand!

IMG_1607

Da har vi hatt en veldig fin julefeiring her på New Zealand. Klokken er nå nesten 20.00, og de siste gjestene dro for noen timer siden. Vi startet dagen rett over kl 08.00 i dag morges med julestrømper med gaver fra nissen til barna.

IMG_1606

Mine to yngste søsken satte i går kveld spent ut «milk and cookies» til nissen. I dag fikk de belønning i form av massevis med gaver!

IMG_1613

 

Nissen hadde også lagt en del godteri i julestrømpene!

IMG_1615

Sophia var veldig fornøyd med kjolen Nissen hadde med til henne!

Etter at barna hadde åpnet gaver startet vi resten av forberedelsene til middagen. Selskapet startet kl. 13.00, og det skulle dekkes og lages mat til hele 25 stk! Det ble servert en gigantisk kalkun, og en hel «Christmasham» med tilbehør. Det var ulike salater, poteter, grønnsaker og saus til. Alt i alt var maten veldig lik den vi har i Norge.

IMG_1635

Etter maten var det tid for pakkeåpning! Nissen gjorde et lite ekstra besøk som startet pakkeåpningen. Sophia derimot kunne helst tenkt seg at Nissen dro hjem igjen til Nordpolen!

IMG_1650

Barna var helt i ekstase, og det ene pakkepapiret etter det andre landet på gulvet.

IMG_1644

 

Barna leste opp pakker på tur, og alle fikk pakke opp gavene sine.

IMG_1648

Sophia var veldig fornøyd med å sitte på fanget til «Besten», og tok livet med ro med en eventyrbok. Favoritten for øyeblikket er Tingeling og Ariel, gleden var derfor stor da nok en Ariel dukke ble pakket opp 🙂

IMG_1636

Det er utrolig billig med leker her nede, og man får en Barbie dukke for NZD 20-30, noe som tilsvarer ca 90 – 140 kr.

IMG_1646

 

Øystein var veldig fornøyd med x antall nye blikkbokser og ekte antikt fuglebur! Selv fikk jeg bl.a.  noen veldig fine kakefat fra Øystein.

Vi hadde selvsagt med norske gaver også; Leverpostei fra Stabburet, Mills Kaviar, Amundsen Spesial Julete og Julekaffe, Juleakevitt og mer.

382791_398953626847216_1771081108_n

Etter pakkeåpningen var over ble det duket for dessert! Her hadde jeg laget en stor «Djevelsk Sjokoladekake», Øystein og jeg laget to stk «Verdens Beste Karamellpudding», og det var fruktsalat + Pavlova. I tillegg hadde jeg laget en del Kakemenn og noen nye cookies.

IMG_1271

Da desserten var vel plassert i magen ville barna bade i bassenget, og de voksne slappet av med kaffe og enda mer dessert! I morgen er det en rolig dag her i huset, før det er selskap igjen 3. juledag.

3. juledag er også en spennende dag for oss! Vi er nemlig med på God Morgen Norge på TV2. Da kan dere se innslag fra kjøkkenet vårt, om hønene og alt det andre 😉 Jeg vet ikke akkurat klokkeslettet, men det kommer i løpet av sendingen.

Ha en videre fin jul alle sammen!

 

0 kommentarer om “Jul på New Zealand!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s