Vintage shopping i Auckland!

IMG_1454Hvem skulle trodd at jeg fant et paradis av ekte vintage butikker midt i Auckland? Vel, det gjorde jeg 🙂 (Se bildet!) Den ene butikken var et mekka av kjoler! Og alle hang pent og pyntlig etter både farger og størrelser.

IMG_1448

Rett over var det enda en butikk som hadde ekte vintage Hollywood kostymer fra 20-tallet, samt et par klassiske Chanel sko i min størrelse… «Sugle, sugle…»

Se alle de kjolene, toppene og skjørtene! Her kan jeg bruke mange timer!

IMG_1450

Jeg brukte ikke så veldig mye tid i butikkene nå, men jeg skal tilbake! Det ble uansett hele fire stk nye kjoler til garderoben. To 50-talls kjoler og to 60-talls kjoler.

Den første her er en lekker sommerkjole med blå blomsterdetaljer. Nummer to er en stilig husmorkjole, også i blått/ turkis med korte armer og knapper.

Nummer tre er en klassisk svart selskapskjole. Denne kan jeg bruke til alt! Nummer fire er en litt pop preget kort kjole i krem med gule detaljer.

IMG_1597

Gleder meg til jeg har fått litt brunfarge her nede og kan bruke kjolene! De blir nok også fine til våren der hjemme.

IMG_1447

 

Vintage butikkene fant jeg i High Street som er en av handlegatene i Auckland. Her finner man også kjente merkevarer, og mindre designer butikker.

Her på New Zealand er alle sommerklærne på salg nå. Det er utrolig mye fine butikker til både barn og voksne. Når det gjelder vintage er det også stort med antikviteter her nede. Og bare i den lokale byen, Howick, finner vi flere antikkbutikker. Øystein har forelsket seg helt i noen gamle fuglebur. Og jeg har funnet champagneglass fra 20-tallet. Alt i alt er prisene her nede veldig ok! Nå må vi bare få sjekket opp hva det koster å sende hjem 🙂

Nå er det lille julaften, og i morgen er det jul! Jeg har en ny cupcake oppskrift til dere senere i dag som en liten før julsgave 🙂 Følg med i kveld for ny oppskrift!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s