Himalaga 2 – episode 6 – Red Velvet

http://sebyen.no/wp-content/themes/sebyen/iframe.php?id=19375

Dette er en av mine absolutt favoritt kaker! Red Velvet er en veldig saftig og god kake, som sammen med kremostfrosting faller i smak hos både store og små. Og den røde fargen er perfekt nå til jul!

I denne episoden trekker jeg også kaken med ekstra hvit marsipan. Den kjøper jeg hos Pals. Ved å bruke ekstra hvit marsipan som trekk på kaken lurer du også gjestene. Når de skjærer i kaken får de en kake som er nydelig rød inni! Red Velvet er også en favoritt blandt mine brudepar.

Opprinnelig kommer Red Velvet fra sørstatene i USA. Og det som gjør at den fikk navnet sitt var at den «gamle» kakaoen var litt rødere i nyansen, når den reagerte sammen med vineddik og natron kom dette enda bedre frem. I dag bruker vi rød pasta farge for å gjør kaken rød og fin.

Jeg pynter også denne kaken med ulike små detaljer laget i marsipan. De trykker jeg ut i former (moulds) fra FI og Karen Davis. For å pynte dem bruker jeg «dust» med skimmer. Alt det jeg bruker på kaken her får du tak i hos Spiselige Kunstverk og Kakeboksen.no

Begge butikkene gir deg rabatt ved bruk av kode: «passion4vintage».

Red Velvet er også en av mine favoritter når det kommer til cupcakes 😉 I videoen finner du klikkbar oppskrift.

IMG_1413

Håper dere liker episoden!

PS: I dag har jeg laget «Syltekake» sammen med min far! Alt er selvsagt dokumentert med bilder og oppskrift kommer 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s