Snart Jul «Down Under» 1

IMG_1162Da har vi hatt vår første natt her på New Zealand. Det var herlig å sove i en seng, og ikke på et fly 🙂 Da vi våknet opp i dag våknet vi til denne utsikten (bilde over). Det var litt overskyet, men likevel varmt, så alle sammen tok turen til Buttermilk Farm og Butterfly Creek.

IMG_1164

Men før vi dro hadde vi litt godteri vi skulle gjøre ferdig. I går lagde jeg en runde med marshmallows som har stått til i dag, og sammen med Isabella og Marcus skjærte jeg opp marshmallows.

IMG_1174

Jeg lagde noen marsmallows som jeg satte ispinner i. De ble morsomme! Vi har tenkt å fryse dem, og så dippe dem i sjokolade slik at det blir som en «cake pop».

Vi lagde også en porsjon med «Bounty» som vi lagde til bars i dag. De ble satt kjølig for senere å dyppes i sjokolade. Vi farget fyllet med litt rød farge siden det snart er jul.

På Butterfly Creek fikk alle, enten vi ville eller ikke, sommerfugler på oss. De hadde også baby krokodiller der!

IMG_1230

Det var også høner, lam, kaniner, geiter og mer på Buttermilk Farm, og barna storkoste seg! På bildet over ser dere Sophia med sin yngste tante, Nathalia. Å mate geiter og kaniner var veldig spennende!

IMG_1253

 

Øystein fant også noe spennende på Buttermilk Farms 🙂 Hønen han holder er en stor silkehøne.

Jeg har også funnet flere butikker som har bakeutstyr. Og allerede i morgen skal vi prøve ut noe av utstyret som er kjøpt inn. På torsdag skal vi ha «Candy Workshop» her sammen med andre barn. Da står marshmallows (enda flere), slikkepinner, hjemmelagde seigmenn og mer på tapeten 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s