Cupcake Give Away!

IMG_1004

Tenkte bare jeg skulle vise dere Sprinkles sin Cupcake ATM. Mer om Sprinkles kommer når vi har landet på New Zealand. Men nå over til CUPCAKE GIVE AWAY 🙂

IMG_1013

Da vi var i Universal Studios shoppet jeg ulike cupcake ting jeg kom over. Jeg har bl.a. kjøpt plaster, mints, tanntråd og tannkrem! Synes at disse var så morsomme at jeg gjerne vil dele med dere! IMG_1015For å være med på denne give awayen må du legge igjen en kommentar under innlegget. Nå er det bare en uke igjen til jul… Skriv gjerne hva du liker best med julaften 🙂 Denne trekkes til neste helg via random.org Lykke til!

 

0 kommentarer om “Cupcake Give Away!

 1. Så spennende – dette må jeg være med på 🙂 Det jeg liker aller best med julaften er den magiske stemningen gjennom hele dagen og å dele denne dagen med de jeg er aller mest glad i 🙂

 2. Det besta me jul – å våkna på julaften, kjenne at roen har senka seg, på me pysjbokså å «lubbene», Tre nøtter til askepott på tv! Så begynne det så smått å lokta nydelig pinnakjøtt i heila huset! DÅ e det jul då! ❤

 3. Ååå, det er det kuleste jeg noen gang har sett! Cupcake-tannkrem kunne jeg gjern hatt, hehe 😀
  Ønsket til jul er vell flere cupcakes ting tror jeg 😉
  Håper dere koser dere på New Zealand!

  Hilsen Hanna ❤

 4. Så spennende, dette vil jeg gjerne bli med på :))
  De magiske med jul er å vær med alle en er glad i, og selvsagt baking av alle de gode kakene :))

  Kos dere på New Zealand og ha en rikig fin jule feiring med dine kjære :))

 5. det beste me jula er ungene som skriker og koser seg og ikke minst den gode maten..:) knall fin giveaway denne kunne eg gjerne tenkt meg:)

 6. Jeg vil gjerne være med! Det jeg liker best med julen er spenningen når en personer åpner opp en gave du er skikkelig forbøyd med:)

 7. Wow så stilig! Tipper det hadde blitt en hit her hos barna! 😀
  Det jeg liker best ved julen er å gjøre den magisk for mine barn ❤

 8. Det beste med jula er å være sammen med familien – spise god mat og deilige kaker, åpne pakker og ha det hyggelig sammen. 🙂

 9. Det beste med julen må være det å våkne opp den 24 og sette seg ned foran TV’en og se på tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen! ❤ Og det å være sammen med de nærmeste resten av dagen og kvelden! 🙂

 10. Du er så heldig som er på denne spennende reisen 🙂 Håper virkelig dere nyter hvert sekund før det er tilbake til hverdagen igjen 🙂

  Julaften er magisk, stemningen, maten, pynten, lukten og gavene… se øynene til den vakre jenta mi når ho åpner gave etter gave og en kan se kor ho setter pris på alt ho får, nydelig 🙂

 11. WOW! Utrolig spennende give-away! Cupcake tannkrem-så eksotisk. Dette hadde vært gøy å prøve ut. Det jeg liker godt med julaften, er blant annet maten, stemmningen og juletreet, der julegavene tyter ut under grenene. 🙂 Når det gjelder hva jeg liker aller best med julaften, må nok det være gleden av å gi de hjemmelagde julegavene til familien. I år blir det hjemmelaget fikenmarmelade og hjemmelagde teposer! Jeg gleder meg! 😀

 12. Det beste med julen er å gjøre andre glad, god mat og familie, lage i stand jule middag til mange mennesker å se gleden i øynene demmes.

  Mvh
  Heidi indiane nygård

  GOD JUL

 13. Åh,så artig!!:)
  Det beste med juleaften er bare følelsen!
  Det er litt trist at det ikke er like magisk som når man var barn, men jammen dukker det stadig opp nye ting som er magiske på helt andre måter med årene! 🙂

 14. Det beste med julen er bakingen på forhånd, og ikke minst det å være sammen familien, uten stress og strev 🙂

 15. Lekre saker!!! Det beste med julen syns jeg er å se uttrykket til guttene når nissen kommer inn døra. Ubetalelig!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s