Amundsen Spesial Give Away!

Da er vi endelig i LA! Etter mye venting og flere forsinkelser kom vi til slutt fram. Det var 17C her i går kveld når vi landet. Vi bor på et hotel som heter «The Avalon». Hotellet ligger i Beverly Hills, og er ikke så langt fra flere av de bakeriene vi skal besøke. Bilder kommer 🙂

Men nå til ny give away! Denne ligger allerede pakket og klar hjemme slik at den kan sendes ut før jul 🙂

Det er verdens beste «Jule Te» fra Amundsen Spesial, samt en boks med Chilli kakao!

Teen er utrolig god, og vil garantert gi «julelukt» i hele huset 🙂

Chilli kakao kan dere bl.a. bruke i Chilli Sjokolade Cookies eller f.eks. i brownies om du ha de ekstra spicy! Denne kakaoen er en av mine favoritter, og kan gjøre en hver sjokoladekake mer spesiell 🙂

For å være med må du legge igjen en kommentar under innlegget. Skriv gjerne hva du vil bake med Chilli kakao 🙂 Jeg trekker denne på til helgen slik at den blir sendt ut før postens siste frist for julepost 🙂

Ha en videre fin uke alle sammen!

0 kommentarer om “Amundsen Spesial Give Away!

 1. Så kult, hvis jeg vant skulle jeg ha laget chili brownie til min mellomste sønn som elsker chili og sjokolada, samt han elsker te, så da skulle han ha fått en varm kopp te sammen med brownien:) gleder meg til å se bilder

 2. jeg slenger meg på denne 🙂 vet ikke helt hva jeg vil bake med den kakaoen, men skulle vell funnet på noe lurt 🙂

 3. Ååå så gøy på tur sko ønska det va meg. Sko gjerne vore me deg i kofferten. Chili sjokolade kjeks mmm det ville eg ga baket 🙂 ha en flott tur videre. Gleder mg til neste innlegg:-)

 4. Jeg er oxo med! 🙂 Jeg skulle ha bakt ei deilig konfekt kake trekt med chllisjokolade ganashe! Og servert med en deilig krydderet jule te! 🙂

 5. hvis jeg vinner den vil jeg gjerne prøve den ut i brownies, høres spennende ut!

  du får kose deg videre, vil gjerne se bilder av bakeriene ❤ gleder meg

 6. Jag är med såklart;
  Att tävla om något så underbart.
  Alla vill ju bli en vinnare naturligtvis;
  Men hoppas denna dikt hjälper min chans att vinna detta pris.

 7. Heldig du er! Gleder meg til bilder, må være litt av en opplevelse 🙂 Har en sjokoladekake jeg får mye skryt for, hadde vært morsomt å prøvd ut en liten vri med chillien.

 8. Ja takk denne ønsker jeg meg. Jeg vil prøve å bake vanlig sjokoladekake med chillikakao og også lage meg deilig god drikkekakao, med chilli varmer den ekstra godt nå i snøen.

 9. ÅÅÅÅÅÅ…for en flott giveaway:-) Krysser fingre for at jeg blir den heldige vinner!!! Hvis jeg vinner ville jeg lage kakao på pinne med et hint av chili….det ville blitt en super venninnegave. Og så ville jeg prøvd meg på en vri med skokoladekaka jeg pleier å lage:-)

 10. hei 🙂 Prøver meg på give away jeg 🙂 Med chilli sjokoladen vil jeg rett og slett lage meg en god gammaldags kopp kakao (og selvsagt med krem 🙂
  God Jul 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s