Himalaga 2 – episode 4 – MARSHMALLOWS

http://sebyen.no/wp-content/themes/sebyen/iframe.php?id=19044

MARSHMALLOWS!!! Nam, nam! Ingenting er som hjemmelagde marshmallows. Vi har varm kakao i vognen vår på Julemarked, og der kan kundene få hjemmelagd marshmallows i kakaoen sin 🙂 De hjemmelagde marshmallowsene kan du oppbevare i en lufttett boks i inntil 14 dager, men her i huset varer de knapt nok noen dager. Disse faller i smak hos både store og små 🙂

Med marshmallows er det også viktig å bruke sukkertermometer. Sukkermassen skal nemlig kun koke opp til 115C. Når du smaksetter marshmallows kan du f.eks. bruke oljer fra LorAnn, eller ekte vanilje! Jeg liker mine best med ekte vanilje. Du kan også farge marshmallowsen i ulike farger. Hvordan du lager den til slutt velger du selv. Både å sprøyte den ut som pletter eller å legge den i en langpanneform fungerer veldig fint. Du kan også bruke den som fyll i kaker eller som frosting på cupcakes.

I denne episoden farger jeg marshmallows med «Americolor» pastafarger. Jeg bruker tippene 6B og 1A for å sprøyte ut pletter.

Visste du at jeg også har lagd to marshmallows varianter med sjokolade? En som smaker sjokolade, og en med deilig myk sjokolade ganache i midten 🙂 Begge finner du på «Oppskrift» siden her på bloggen.

PS: Det er klikkbar oppskrift!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s