Vinner av Indiska Give Away!

Egentlig hadde jeg tenkt å legge ut Pepperkake cupcake oppskrift i kveld, men selvsagt glemte jeg kamera på Julemarked! Men det betyr bare at dere får en ny cupcake oppskrift i løpet av helgen 🙂 Pepperkake cupcake fikk iallefall veldig god tilbakemelding på Julemarked i dag 🙂

Siden vi reiser allerede mandags morgen tenkte eg at det var viktig å få pakket denne og sendt den ut. Jeg har alliert meg med vår «huspasser» slik at han også skal sende ut ting for meg. Så om noen skulle ønske å bestille bok til jul, vil de få den om den bestilles innen 14. desember.

Men nå over til vinneren! Mange fine drømmereisemål! Vi skal faktisk til ett som flere av dere har skrevet 🙂

Jeg trakk via random.org som vanlig, og vinneren ble:

Malin B

3. desember 2012, kl. 18:11 

Etter å ha studert Latin-Amerika studier et år kunne jeg gjerne tenkt meg tilbake til både Mexico og Cuba. (:

Håper du så snart som mulig sender meg adressen din Malin. Send den til post@passion4vintage.com

Og jeg har allerede klar en ny give away som kommer snart… Gled dere 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s