Indiska Give Away!

Da var det klart for nok en fin give away! Denne gangen er det lekker julepynt + mer fra Indiska! Indiska er en av mine favoritter når det gjelder fargerik pynt! Det er også på Indiska jeg kjøper «husmorkjolene» mine. Både den svarte og hvite jeg har på Himalaga, samt kjolen på framsiden til boken er fra Indiska.

Denne gang har jeg fått med både julepynt, nydelige og store kopper (perfekte til suppe!), koselige servietter og spesielle cookie cutters! Vet at det er mange der ute som samler på cookie cutters, og disse to vil du absolutt ha med i samlingen!

Nå er det bare en uke til vi setter oss på et av flere fly! Vi gjør som mange andre nordmenn, vi feirer jul i utlandet i år. Jeg drømmer meg allerede vekk fra alle minusgradene som er ute nå… Selv om snøen som har kommet gjør Julemarked ekstra idyllisk :)Nettopp derfor vil jeg gjerne at du legger igjen en kommentar som inkluderer ditt «drømmereisemål». Hvis du kunne reist hvor som helst, hvor ville du da tatt turen?

Jeg trekker denne allerede på fredag slik at den kommer frem i god tid før jul! Legg igjen kommentar under innlegget for å være med 🙂

0 kommentarer om “Indiska Give Away!

 1. Hei! 🙂 Flotte ting. Hvis jeg kunne reist hvor som helst ville jeg dratt til Australia. Et flott sted, med mye å oppleve!

  Hadde vært veldig gøy å vinne.

 2. Som en reiselivsstudent, har jeg flere drømmereisemål. Det neste på listen er en romantisk tur til Paris med kjæresten 🙂 Koselige turer på cafe for å nyte makroner og andre franske delikatesser. Se på Eiffeltårnet i nattemørket 🙂
  Ja, stor by med mye å tilby!

 3. Jeg drømmer om sol, varme, sjø og eksotiske dufter, så netopp India er mitt drømmereisemål. Jeg har også en slektning i dette landet, som har bodd der i over 50 år. Jeg ser for meg at India har like mange opplevelser, smaker og lukter som Indiska har på mange av sine produkter!

 4. knall fin give away, ååå sko ønske det var eg som sko til varmere strøk nå…har jo veldig veldig lyst til å reise til thailand eg:) ååå må kosa dere masse me julafeiringå i varmen:)

 5. Å så mange fine ting 🙂 Mitt drømme reisemål er nok å kjøre rundt i statene 🙂 Sammen med barna og mannen min 🙂

 6. Hadde vært fint med litt pynt fra Indiska. Favorittreisemålet med familien på tur, hadde vært en fredfylt bungalow på Hawaii 🙂

 7. Så flott Give away! :)) Krysser fingrene for den! 🙂

  Skulle jeg valgt ett reisemål for jula må det ha vært til England, ser bestandig så koslig ut der 🙂

  Klem Veronica 🙂

 8. Hei 🙂 vil gjerna vara med 🙂 sko eg reist någen plass nå hadde d blitt Australia 🙂 alltid hatt lyst å reisa derte 🙂

 9. Indiska har såååå mye fint 🙂

  Mitt drømmereisemål er Azorene. Har allerede vært der 1 gang,og jeg skal tilbake.
  En uke var altfor lite,men så mange opplevelser jeg fikk med meg. Vil tilbake å se enda mer,oppleve enda flere spennende stunder med store inntrykk 🙂

 10. vist eg kunne reise kor som helst til jul ville eg reise til Borabora, det har vært en drøm i mange år 😛
  men jul-aftan er altid best heime med ho mor 😀

 11. Mitt drømmereisemål er uten tvil USA. Jeg har bodd i USA, men det er fortsatt mange, mange steder der jeg vil oppleve. Det er så mange fantastiske steder og så enorme variasjoner. Man kan feire jul i snø og vinter, og feire nyttår med sand mellom tærne 🙂

 12. Hmmm… Mange steder jeg ønsker å oppleve!! Men blir nok en skikkelig rundreise i USA som er drømmen. Se og oppleve mye mer av landet enn jeg har til nå… Og litt shopping…hehe 🙂

 13. Jeg ville dratt til Australia! Og dit skal jeg også i løpet av livet. Ønsker å dra til de stedene hvor det er litt øde, og den vakre naturen er uberørt.

 14. OI! Saa flott! Denne er jeg gjerne med paa! Mitt droemmereisemaal er enten aa komme meg tilbake til USA eller Australia! Der har jeg vaert foer men har mer igjen aa utforske: Det er jo lov til aa droemme…..:) Oensker dere en herlig jul i utlandet. Kan jeg spoerre hvor ferden gaar? Kos dere hvor dere enn reiser.
  Hilsen Camilla

 15. Jeg skulle gjerne reist til Thailand, men bare det er varmere enn her, så kunne det nesten være det samme hvor det var… 😉

 16. Elsker bloggen din!!
  Dersom jeg kunne reist til en plass, hadde det vært Bahamas! Har alltid ønsket å reise dit!

 17. jeg har kjempelyst til å reise til amerika, eller nærmere bestemt New York, vet om mange bakerier som er kjente, kjempelyst til å besøke den herlige byen ❤

 18. Mange drømme reisemål, men den jeg drømmer mest om, er turen til Maldivene. Der ser det helt fantastisk ut! Du har en super flott blogg 🙂

 19. Glemte å slenge med drømmereisemålet…
  Maldivene i en bungalow uti sjøen 🙂
  Eller så ville jeg reist til USA, et sted med snø og skikkelig julestemning ❤

  Kine 🙂

 20. Om jeg kunne reist akkurat hvor som helst så ville det blitt Aruba eller den Dominikanske Republikk….aner ikke åssen det er der nå , men det var en drøm jeg hadde som tenåring 🙂
  Jeg vil gjerne være med i trekningen
  mvh Monika T

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s