Julemarked! + en liten overraskelse :)

I dag har vi hatt en helt fantastisk dag på Julemarked! Det har de to siste dagene gått i ett, det samme gjorde det i dag. Vi bakte vel til kl 01.00 i natt, og nå skal vi ut i bakeriet og bake mer til i morgen. Jeg har også laget en ekstra spesial cupcake til markedet i år; «Mandelcupcake». Mandelcupcake minner litt om en kransekake. Den er søt og saftig på smak, og har syrlig sitron- og kremostfrosting. Ny oppskrift kommer!

Vi har tatt litt bilder underveis på Julemarked de siste dagene. Tenkte at jeg skulle dele noen.

På åpningsdagen var det stilt og kaldt i Haugesund. Fredag kveld begynte det å dale store og flotte snøflak. Og i dag var det hvitt på Rådhusplassen. Det var en fantastisk julestemning!

De er mange boder og telt over hele Rådhusplassen, og man finner hjemmelagde, lokalproduserte, og ellers unike produkter i hver enkelt bod. En av mine favoritter er en bod som heter Brocante a la Tante Pus. Hun har så mange fine ekte vintage ting! Vi har allerede handlet en flott blikkboks, men jeg har også sett meg ut boksen på bildet over.

På Julemarked finner man noe til en hver. Det er også et marked for de som vil handle god mat. Mange av bodene legger vekt på nettopp dette med lokalprodusert mat. Her får man alt fra sild og leverpostei til spekemat, og hos oss; «søte fristelser».

Bor du på Haugalandet eller i nærheten er Julemarked absolutt verdt en tur! Man finner ikke mer julestemning enn her 😉

Dette ble designet på årets julecupcake! Enkel pynting med 1A tip, juletrestrøssel fra CK, og røde polkadott former. En hasselnøtt på toppen ble «stjernen» på verket 🙂

Og så til overraskelsen!

På Kakeboksen.no får du hele 15% rabatt på alt du bestiller i desember om du benytter koden «passion4vintage». Her finner du alt du trenger til både kaker, cookies, cupcakes, makroner og mer 🙂

PS: I morgen trekkes JULEMARKED give away! Legg igjen kommentar under innlegget om du ikke allerede har gjort det 😉

 

0 kommentarer om “Julemarked! + en liten overraskelse :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s