Nytt familiemedlem!

Vi har fått enda et nytt familiemedlem! På lørdag adopterte vi denne nydelige pusen. Hun har fått navn «Erika» etter E.L. James. Synes at det passer veldig fint siden hun har «50 shades of grey» i pelsen sin. Erika er en veldig kosen pus, og er ca. 5 mnd. gammel.

Så nå har vi to søte puser i hus. Agatha og Erika er begge jentepuser som elsker å kose. Og ikke minst er begge veldig tålmodige med Sophia. Vuderer du å få deg et nytt familiemedlem før jul vil jeg anbefale å ta kontakt med den lokale Dyrebeskyttelsen. Der får du pusene ferdig kastrerte, chippet og vaksinerte. Og ikke minst gjør du en god gjerning 🙂

Nå fortsetter jeg med bakingen her! Kommer ny oppskrift senere i dag 🙂

 

 

0 kommentarer om “Nytt familiemedlem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s