Dr. Oetker Give Away!

Først må jeg få dele at jeg har fått en ny samarbeidspartner! Jeg har inngått samarbeid med Ankarsrum Assistent Orginal 🙂 Det betyr at jeg nå kan utfolde meg enda mer på kjøkkenet! Jeg venter i disse dager spent på en pastelgrønn Assistent med massevis av utstyr!

Med denne kan jeg lage kjøttdeig, kverne mandler mer effektivt (lover innlegg med kransekake!), og mye mer. Det som er fint er at vi har en ca. 50 år gammel Assistent fra før. Denne står kun til pynt i dag, men ble en gang i tiden flittig brukt! Gleder meg til å dele enda mer med dere fremover 🙂

Men nå over til give awayen! Jeg fikk en stor eske med massevis av pynt fra Dr. Oetker i posten i dag. Tenkte at jeg gjerne ville dele med dere! Derfor har jeg laget i stand en give away. Passer perfekt med ekstra strøssel og pynt i hus nå som det går mot jul 😉

Give awayen inneholder massevis av ulike perler, bl.a. myke perler i sølv og gull. Den inneholder også ferdig icing som du kan bruke på julekakene.

For å være med på denne give awayen vil jeg vite følgende:

1. Hva liker du best å bake? Legg igjen en kommentar.
2. Lik Passion4Vintage på Facebook om du ikke allerede gjør 🙂

Jeg trekker denne til helgen 🙂 Lykke til!

 

0 kommentarer om “Dr. Oetker Give Away!

  1. Jeg liker best å lage peanøttsmør cookies med mørksjokolade biter i. Elsker alt som har med peanøttsmør og gjøre! 😀

  2. Jeg liker å bake boller. Også morsomt å prøve forskjellige muffins-oppskrifter. I tillegg så ble havregryn-cake-pops’n veldig god, så den skal prøves flere ganger.

  3. Kjekke give away 🙂 Jeg liker godt å bake kake, prøve ut ulike varianter og koser meg med dekorering. Finner mye inspirasjon her på bloggen din 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s