Himalaga Konkurranse!

Sjekk ut denne videoen for Himalaga konkurranse!

http://sebyen.no/wp-content/themes/sebyen/iframe.php?id=18651

Vil du ha din helt egen dag på kjøkkenet mitt sammen med meg? Du får ditt helt eget private kurs satt sammen med det du ønsker. Alt vi lager får du selvsagt med hjem! Du får også en flott goodie bag fra Trendhuset her i Haugesund!

Du må kunne være med en dag på kjøkkenet her i Haugesund for å delta. Vi setter opp en tid det passer for begge to 🙂

For å delta må du legge igjen en kommentar under innlegget her med hva du ønsker å bake/ lære. Vinneren trekkes neste fredag!

Lykke til!

0 kommentarer om “Himalaga Konkurranse!

 1. Hvor skal eg begynne, elsker jo bloggen og oppskriftene dine! ❤ Men det eg kunne tenkt meg å lære/bake er: Rainbow kake, red velvet, blomsterpasta og lage roser av det ❤ Det hadde vært fantastisk kjekt å vunnet og sjølv elskar eg å bake. Eg har prøvd mange av oppskriftene dine og syntest dei var kjempe, kjempe, kjempe gode! Eg har også vert på et av dine kurs, masse nyttigt lærte eg der! ❤ ❤ Håpar eg vinner 🙂

 2. Jeg vil lære å lage forskjellige kaker og cupcakes. Vil ogaå prøve å lære å pynte de:) se hvilke ingredienser du bruker og hvordan du går fram:) detta hadde vært gøy!:)

 3. Eg elskeer å bakkke og har vel prøvd de meste du har lagt 🙂 men nå vil eg ta stege vider og lære meg og bakke bryllupskaker 🙂 🙂 der kunne eg trengt litt tips.
  I går bakte eg de mørke cupcaksene dine…de va himmelsk gode :))

 4. Eg har aldri laga cupcakes før, så det har eg kjempe lyst te å lera meg 🙂 Hadde vore jysla kjekt å lert det av akkorat DEG 🙂 Eg krysse fingrane!

 5. 🙂 ein dag m masse inspirasjon og bakeglede hadde eg satt kjempe stor pris på! Ønsker veldig å lære å bruke de ulike tuppene for å pynte muffens og kaker.. Lage figurer/pynte barnekaker, har 2 jenter- nyfødt og snart 3år. Og lære å lage «slikkepinnekaker» 😉 vet ikkje ka d hette, men har sett de på bilde og d må jo være suksee i 3 års dagen som snart skal feires 🙂 Ellers liker eg generelt å bake, og ble veldig nysgjerrig på regnbuekaka! Kjempe flott :-)Håper å bli trekkt ut 🙂

 6. Hei! 🙂 Elske bloggen din, big fan! Eg lese bloggen din kvar dag, å følge alltid med! Har prøvt å lagt noen av oppskriftene dine, men dine blir alltid 110 % bedre! Så de hadde vært så utroooolig kjekt å få lære nye ting, å se på når du gjorde de «live.» 🙂 🙂

 7. åååå det hadde vore superkult hadde eg fått blitt me deg på kjøkkenet:) då ville eg lert å laget regnbue kaka for den ser så god ut og er så fin til både fest og barneselskap.en overraskelse hadde og vore gøy:).. håper så jeg vinner en dag på kjøkkenet me deg..

 8. Dette hadde vært noe for meg og alle de andre som også elsker bloggen din.
  Hvis jeg vinner, hadde jeg blitt super lykkelig!
  Jeg kunne tenke meg å lage en stoor bryllupskake og roser og annet elegant pynting sammen med deg:)
  Dette er stort- tusen takk for et så bra tilbud fra deg til oss.

 9. Åå, d hadde jo vore kjempe kjekt 🙂 E flittig følger av bloggen din, å prøve meg innimellom på dine oppskrifter.. Men har jo smakt nåke av d du har, og må sei at eg ikkje får d lika godt t som du gjør 🙂 e så mye eg Konne tenkt meg å lert, noe av d må jo værr pynting av cupcake (få litt tips om de ulike tip’ane),laga regnebuekaka, laga «slikkepinnar», generell pynting med vekt på barnebursdag, lage marshmellows og bakre red velvet cupcake 😀
  Super konkurranse, nå e d bare t å kryssa fingrar og tær!! Åsså må eg jo få sei at eg glede meg t Himalaga begynne igjen, flott program 🙂

 10. Jeg vil veldig gjerne vinne for å lære å lage cake pops og franske makroner! Mine egne forsøk synes å være mindre vellykket. Det hadde også hvert flott å lage noen «fanzy» cupcakes. Kjekt å lære noe nytt å servere når jeg skal være vertinne 😉

 11. Ønsker meg en dag med cupcake kurs!
  E ein ivrige hobbybaker skjøl, men har veldig lyst t å lera mg mer å nye teknikker! mye eg prøve på skjøl men ikje heilt får t, så hadde vore kjekt å fått ler d skikkelig 🙂

 12. Herlig konkurranse! Vil svært gjerne delta, får ikke helt til cupcakes når jeg baker og beundrer alle dine bakeproduksjoner! Hvis jeg skulle være så heldig å vinne ønsker jeg å lære litt om hvordan lage gode cupcakes med ordentlig pynt, samt red velvet, marshmallows og andre søte snacks 🙂

  Må ellers få si at jeg følger bloggen, facebooksiden din og innleggene + himalaga tett på og MÅ bare klikke meg inn når jeg ser du har kommet med noe nytt – du er så flink!

 13. Hei…
  Vil gjerne vinne ein dag på kjøkkenet ditt :):):):):)
  Kunne tenkt meg å bake red velvet og regbuekake med deg, og kanskje lagd ein del pynt i marsipan og sukkerpasta…. for ein draumedag det hadde vore 😉

 14. Så spennande!!:) Konne tenkt meg og lert å lagt regnbue kaka:) Frosting te cupcakes og kakepynt:) Ønske å lera meg mær om temaer te barnebursdafer;)

 15. Dette ville vært en super ting å vinne. En hel dag hvor jeg kunne gjøre det jeg gjerne vil og få muligheten til å gjøre det sammen med noen som er så dyktig som deg. Jeg ville gjerne forsøkt å lage regnbuekake, macaroons og gjerne lære så mye dekorering som mulig.

 16. Jeg har alltid problemer med å lage god frosting og det skulle være supert når jeg lærer å bli bedre i dette. I tillegg ønsker jeg å lære hvordan man kan lage gode cupcakes med artig frosting til alle slags av allergiker.

 17. Jeg ønsker veldig å vinne en dag på kjøkkenet hos deg. Dvs jeg ønsker å vinne en dag hos deg til søsteren min. Hun er veldig interessert i baking og dekorering. Hun er så flink å hjelpe til når vi, med tre små, trenger det. Og det hadde vært fantastisk å kunne «gi» henne noe sånn tilbake! Jeg krysser fingrene for meg og lillesøster!

 18. Åååå, detta hadde vore kjekt.
  Eg har likt meg på kjøkkenet siden eg va liten, både baking og mat generelt.
  Lese bloggen din og har prøvd meg på Red velvet cupcakes og kaka, og Oh la la la cupcakes.
  I mårå tenkte eg å prøva meg på sweet mints.
  Konne tenkt meg å lert meg å pynta kaker og cupcakes.
  Har masse tippar, men ana ikkje kossen de forskjellige funke.
  Så bare prøve meg fram.
  Konne o selvfølgelig som de fleste andre tenkt meg å laga regnbue kakå.

  Tvi tvi te meg 🙂

 19. En dag med deg på kjøkkenet hadde vært fantastisk kjekt 🙂 eg ville gjerne lært å lage cupcakes, cakepops, marshmellows og annet digg 🙂
  Den personen som får være med deg er kjempe heldig, for du er utrolig flink 🙂

 20. Hei, eg kunne gjerne tenka meg å laga cupcakes, og å pynta dei. Blir og veldig inspirert av dei fine kakene som eg ser at du lagar. Ei god, og flott sjokoladekaka- med pynting trur eg at du kan læra meg.
  Det nærmar seg 1-årsdag til min førstefødte, og eg ser fram til å laga mange gode og flotte kaker til barnebursdagar i åra framover. Å få inspirasjonskurs hos deg hadde gjort bursdagskake-laginga mykje meir spennande 🙂
  Mvh Randi Robberstad

 21. Veldig fin blogg du har. Har kjøpt meg endel utstyr det siste året og synes det er kjempe kjekt å bake, men har ikke komt helt igang og sett alle muligheten som er. Hadde vært kjempe kjekt med en dag på kjøkkenet med deg for å bli sparket igang=) Har lyst til å lære å lage + pynte kake med trekk i marsipan/sukkerpasta eller marshmellows.

 22. Ååå tenk om eg hadde vunne denne!! Da hadde berre vå såå rått..
  Eg digger å baka.. men å kunna komme heim og klart å laga da halvparten so bra so deg.. ja då hadde da vore vellstand då 😉

  Eg har laga regnbuekaka.. etter oppskrifta di.. og den blei super god!! Måtte jo ha boka di.. so har plana om å prøva mangen oppskrifter der.. Men kan ikkje baka heila tida..for då blie ein jo trill rund 😉 tihihi..
  Eg kunne ha tenkt meg å læra å pynta forskjellige ting.. og andre lure triks på kjøkkenet 😉

  «Lykke til te meg» 😉 hihi..

  Utruleg kjekt å sjå Himalaga filmane dine.. og alltid lika kjekt å komma innom bloggen din 🙂

  Klem frå meg 🙂

 23. Er så masse eg har lyst til å lære… Men pynting av kaker med fondant el. marsipan. Og bruk av forskjellige tipper og teknikker. Julegodter 🙂

 24. Detta såg kjekt ut! Viss eg sko vera så heldige å vinna, så kunne eg tenkt meg å laga den regnbuekakå, franske makroner, vannbakkels å pikekyss 😉
  Elles så tas alle andre tips og triks imot med takk! 😉

 25. Så spennende med trekning! Håper håper på lillesøster! Hun vil nok gjerne lære cakepops og diverse dekorering. Og makroner…mmm! God helg:)

 26. Eg digge bloggen din! Kjempe masse gode oppskrifter! Eg sko gjerna hatt ein dag på kjøkkenet me deg. Eg lure på koss du går fram når du ska finna nye oppskrifter. Eg vil veldig gjerna lera å laga noen flotte kaker. Hadde vært kjekt å sitt koss du lage festkaker (bryllup, bursdag etc). I tillegg ville d vært fint å laga noen cupcakes, også pynta di me forskjellig fondant og frostik.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s